Snel en eenvoudig personeel uitzenden

Met innovatieve software en services bieden we jou snelheid en gemak in het uitzenden van personeel. Door alles wat jij als uitzendbureau nodig hebt te bouwen en samen te brengen in een all-in-one oplossing. Of je nu zoekt naar een planning module of een Applicant Tracking System. Je vindt het bij JEX. Vandaag, morgen, in de toekomst.

Jouw directe voordeel? Onze marktplaats waar jij op een slimme en eenvoudige manier je personeel kunt aanbieden aan een groot netwerk van opdrachtgevers.

Brochure downloaden
Ilse werkt achter een laptop

De voordelen van JEX Works voor uitzendbureaus

Ontmoet nieuwe klanten

Ontmoet nieuwe klanten

Innovatieve software & services

Innovatieve software & services

Slimme recruitment tools

Slimme recruitment tools

Centrale data-waarheid

Centrale data-waarheid

kapitein personeel logo
citizen-m-logobar-svg.svg
tiffany-logobar-svg.svg
sonos-logobar-svg.svg
V&V-careers

Samen groeien met JEX Works

Ontmoet nieuwe klanten

Vind nieuwe klanten, focus op huidige contacten en zorg voor een betere spreiding van je klantenbestand. Met de Works applicatie kan jouw uitzendbureau nog harder groeien. 

Innovatieve software en services

Werk met de nieuwste software in de markt, ontdek mogelijkheden die je eerder niet kon vinden en laat je ontzorgen op het gebied van kennis en kunde. Ontdek de toekomst van recruitment en de uitzendmarkt. 

Slimme recruitment tools

Kom dagelijks in contact met nieuwe en potentiële uitzendkrachten. Beheer eenvoudig de binnengekomen kandidaten en versterk het werkgeversmerk van jouw uitzendbureau.

Centrale data-waarheid

Alle administratie, uitzendkrachten, plaatsingen en klanten altijd up-to-date. Welke module je ook gebruikt of waar je de gegevens ook aanpast. Bespaar dagelijks een hoop tijd en frustratie. 

Ontmoet nieuwe klanten

Vergroot de afzetmarkt van jouw uitzendbureau in de gewenste en meest interessante richting. Ontdek in de marktplaats dagelijks nieuwe klanten in diverse branches en sectoren als logistiek, haven, bouw, IT of facilitair. Bied via het slimme systeem eenvoudig kandidaten aan op vacatures van huidige- en nieuwe opdrachtgevers.

Waarom JEX Works, de marktplaats binnen de one-stop-shop?

 Betere spreiding klantportefeuille;
 Grotere zichtbaarheid potentiële opdrachtgevers; 
 Levermogelijkheden normaal niet toegankelijke klanten. 

 

Slimme recruitment tools

Maak het werven van nieuwe uitzendkrachten efficiënter en slimmer. Voorzie je klanten beter dankzij een grotere instroom van nieuw personeel en vergroot je omzet en marge.

Met de recruitment- en beheer oplossingen zorg je voor een overzichtelijke, slimme en toekomstbestendige inrichting van je recruitmentproces.

Jouw voordelen:

 Zet vacatures direct overal online; 
 Grotere kans op nieuwe sollicitanten; 
 Betere zichtbaarheid van je uitzendbureau;  
 Eenvoudig beheer sollicitanten, in het door ons gebouwde ATS-systeem; 

 Plan kandidaten direct via de planningsmodule; 
 Continue doorontwikkeling systemen in samenwerking met jou.  

Centrale data-waarheid

Niets is vervelender dan veel tijd en moeite steken in het bij elkaar zoeken van de administratie. Onbedoeld tegelijk hetzelfde werk verzetten zonder inzicht te hebben in welke kandidaten er beschikbaar zijn of komen, is verleden tijd.
Door te werken met het enige uitzendsysteem dat werkt op basis van een centrale data-waarheid.

 

Hoe we jou adviseren op basis van data?
Al onze software en services worden binnen de one-stop-shop gebouwd op één centrale data-waarheid. Dat betekent dat wanneer er een verandering in een module binnen ons platform plaatsvindt, deze overal in de systemen plaatsvindt. Alles werkt samen, zonder externe koppelingen die kapotgaan, maar op basis van één centrale data-waarheid.   

Hoe jij profiteert:

 Voorkom foutieve en dubbele administratie; 
 Werk eenvoudig samen; 
 Voortdurend inzicht in beschikbaar zijnde en komende kandidaten. 

 

Innovatieve software en services 

De toekomst van je uitzendbureau staat in het teken van mogelijkheden, ontwikkelingen en innovatie. Blijf met je bureau vooroplopen door te kiezen voor de meest techgedreven leverancier van software in de uitzendmarkt.  

 

Je hebt altijd: 

 Aansluiting op de nieuwste softwareontwikkelingen;
 Beschikking tot slimste tools. 

Kies naast innovatie op softwaregebied voor de ontwikkeling van intern personeel. Houdt de kennis en kunde van je bureau up-to-date door je aan te sluiten bij dé kennispartner in de uitzendbranche.

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kom tijdens JEX-kennis events alles te weten over: 

 Recruitmentmarketing; 
 Recruitmenttechnologie; 
 Groeien op basis van data; 
 Wet- en regelgeving. 

Onze oplossingen. Jouw toekomst.

JEX is een software en services organisatie gericht op de uitzendmarkt. Als innovatief techbedrijf bieden wij oplossingen voor uitzendbureaus die willen groeien of die op zoek zijn naar professionele ondersteuning. Ons doel? Een one-stop-shop bouwen, waarbij we al deze oplossingen samenbrengen in één centraal systeem. Een softwaresysteem waarin uitzendbureaus de volledige administratie van het uitzendproces kwijt kunnen, voor zowel uitzendkrachten als klanten.

Tegen 2025 willen we de volledige one-stop-shop hebben gerealiseerd en verwachten we als faciliterende speler Europees marktleider te zijn binnen uitzendland. Uitzendbureaus hebben vanaf dat moment echt alleen JEX nog nodig. De reis met ‘bestemming’ one-stop-shop is vastgelegd in onze IT-roadmap. Voor 2023 ziet deze er als volgt uit:

Jex Software Roadmap

Roadmap 2023
Dagelijks werken we hard om wekelijks bouwblokken neer te zetten op onze datacore. Zo lanceerde we in februari de eerste versie van onze module voor planning. Deze bèta release van JEX Planning maakt het mogelijk om snel en overzichtelijk uitzendkrachten in te plannen bij opdrachtgevers. Dit ‘minimum viable product’ ontwikkelen we in samenwerking met onze klanten vervolgens doorlopend door. Op termijn breiden we dit uit met functionaliteiten als urenregistratie en -controle en een kloksysteem. In maart lanceerden we een tweede nieuwe module: ATS. In dit Applicant Tracking System kunnen uitzendbureaus het selectieproces van sollicitanten bijhouden en organiseren. Verder bouwen we o.a. aan een Employee Self Service-module. Met ESS krijgen uitzendkrachten toegang tot het systeem. Zij kunnen hiermee hun eigen gegevens beheren zodat uitzendbureaus hier geen werk aan hebben.

Maar, met het lanceren alleen zijn we er niet. Ieder stuk software wordt vanaf realisatie iedere dag doorontwikkeld. Leveren en simpelweg laten draaien, zit er bij JEX niet in. Want als innovatief techbedrijf is het de innovatie die ons scherp en energiek houdt. En dan hebben we het nu slechts over 2023. 

We empower growth

Groei is de rode draad in onze samenwerking. JEX staat ervoor om jou als uitzendbureau te faciliteren in groei. Omdat we het kunnen. Maar, nog meer omdat we het gunnen. Als innovatieve techorganisatie in de uitzendbranche bouwen en ontwikkelen we moderne softwareoplossingen die de uitzendbureaus, opdrachtgevers en kandidaten in staat stellen om eenvoudiger door alle processen van uitzendwerk heen te lopen.

Met onze software, data en services maken we impact bij onze partners. Niet door maatwerk te leveren, maar door een modulaire totaaloplossing te bouwen voor alle spelers in de markt. Met een duidelijk productstrategie; onze Roadmap, bouwen we middels deeloplossingen stapsgewijs naar een one-stop-solution op één datawaarheid. Dat is uniek.

Die all-in-one oplossing, inclusief backoffice, brengen jou en al onze andere partners eenvoud in de complexiteit. Het resultaat? Groei van omzet, brutomarges en werkplezier!

 

 

Alles wat je moet weten

Kom meer te weten over de belangrijkste informatie binnen de flexibele arbeidsmarkt, over JEX en klantervaringen.

customer-area-icon-pink.svg

JEX Kennisbank

Meer over onze oplossingen en ontwikkelingen binnen de markt.

pink-book

Blogs & Nieuws

Informatie over en door JEX.

plugin-icon-pink.svg

Case Studies

Het succes van onze oplossingen bij klanten.

Benieuwd naar wat JEX voor jouw uitzendbureau kan betekenen?

Eén van onze medewerkers neemt de mogelijkheden graag persoonlijk met je door.

Meer informatie over wat JEX voor jouw uitzendbureau kan betekenen?

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw situatie.

Kom in contact

Kom meer te weten over JEX, klantervaringen en de belangrijkste informatie binnen de flexibele arbeidsmarkt.

Man staat met armen over elkaar

Laat je gegevens achter