Inhuur support

Steek je veel tijd in recruitment, maar lukt het niet om goede kandidaten voor je bedrijf te vinden? De Customer Success Managers van JEX zijn gespecialiseerd in het vinden van het beste talent voor al jouw openstaande vacatures.

inhuursupport-headerfoto

Tijd en geld besparen

Vul direct je openstaande vacatures in met JEX. Onze ervaren experts nemen je recruitmentwerkzaamheden uit handen en vinden geschikte, gekwalificeerde en betrouwbare kandidaten voor jouw bedrijf.

Altijd de beste kandidaten
Professionele en persoonlijke inhuur support
Volledig compliant
Grootste netwerk van uitzendbureaus
Sticky Image
Visuals-jex-2023-menustructuur-kandidaten-01

Grootste aanbod van kandidaten

Je wilt snel, maar ook goed en betrouwbaar personeel. Door onze verschillende kanalen, netwerken, wervingsmethoden én honderden aangesloten uitzendbureaus heb je keuze uit veel beschikbare kandidaten. Zo vind jij altijd de beste mensen voor je bedrijf.

Sherptarief-kader-01

Altijd het scherpste tarief

Onze focus en expertise ligt in het sluiten van de beste deals met uitzendbureaus. Zo blijven de tarieven laag, waar jij als werkgever van profiteert.

JEX_Illu_Inhuren volgens wet- en regelgeving_Light version-kader-smallest-02

Inhuren volgens wet- en regelgeving

Werk uitsluitend met gecertificeerde uitzendbureaus volgens de NEN 4400-1 norm. Door de compliant werkwijze volgens de laatste wet- en regelgeving voorkom je financiële risico’s en onverwachte kosten, zoals boetes en naheffingen.

wet-regerlgeving-kader-01

Datagedreven en persoonlijk advies

Keuzes maken op basis van data: dan weet je zeker dat je goed zit. Door onze uitgebreide database vinden we de beste match tussen kandidaten en jouw bedrijf én weten we precies hoe de markt presteert, wat jou een voorsprong op je concurrentie geeft.

DSC08467-1

Persoonlijke ondersteuning

Geschikt personeel voor je bedrijf vinden kost tijd. Veel tijd. De Customer Succes Manager van JEX neemt al die tijdrovende taken van je over: het uitzetten van vacatures tot het voeren van het intakegesprek.

DSC00421-Enhanced-NR-web

Kennispartner

Kennis is macht. Als ervaren en gevestigde speler in de markt zijn we altijd up-to-date van de laatste trends en ontwikkelingen. Ook op gebied van werving en selectie van personeel. Die kennis delen we via kennisevents, exclusief voor jou als klant. Zo ontvang je slimme, concrete en bruikbare tips die je direct kan inzetten.

Inhuur- en recruitmentsoftware

Hoe heb jij je dagelijkse recruitmentprocessen geregeld? Grote kans dat je verschillende systemen gebruikt die niet met elkaar praten. Hierdoor heb je continu technische problemen, geen overzicht en moet je steeds in elk systeem gegevens dubbel invoeren.

Met de one-stop-shop van JEX vind je alles op één centrale plek: matching, planning, uren, CRM én recruitment. Een compleet systeem, speciaal ontwikkeld om jou en je team overzicht te geven, tijd te besparen en efficiënter te laten samenwerken.

Kom in contact

Heb je een vraag of wil je in gesprek met een van onze experts? Laat een bericht achter en we nemen contact met je op.