Richard
Verschoor

Richard Verschoor

Richard Verschoor V3-web

Een partnership voor het podium

Een missie met
één ultiem doel

Richard Verschoor, FIA F2-coureur, heeft één ultiem doel. De absolute top bereiken. Die missie om te groeien, te winnen en de allerbeste te zijn delen we als geen ander. Een ijzersterke collectieve winnaarsmentaliteit. 

Met innovatie als onze krachtigste drijfveer heeft de keuze voor een partnership in de meest tech- en datagedreven sport van de wereld geen uitleg nodig. Fits like a glove. 

JEX helpt Richard in het behalen van het F2-kampioenschap en het bereiken van de F1. En daar zijn we maar wat trots op.

Road to F1

Grootse dromen

Sinds jongs af aan droomt Richard van rijden in de F1. De weg erheen bestaat uit verschillende raceklasses, overwinningen en kampioenschappen.

Karten

In 2011 start Richard zijn autosportcarrière in het karten. Dit levert hem een volle prijzenkast op: veelvoudig Nederlands kart kampioen, Vice-Europees kampioen en zelfs 3e en 6e in het wereldkampioenschap.

F4

2016, de entree van Verschoor in de formuleracing en het Redbull Junior Team. Met meer dan 10 overwinningen kroont hij zichzelf overtuigend tot kampioen. Daarna rijdt hij in het Spaanse F4-kampioenschap en is ook hier de beste.

F3

Na veel wins in de Toyota Racing Series, Formule Renault en GP3-series is het in 2019 tijd voor de FIA Formule 3. Hier behaalt hij een podiumplaats tijdens het eerste raceweekend op de Red Bull Ring en behaalt hij in totaal 13 top-10 finishes.

F2

2021 markeert zijn F2 debuut, in het team van MP Motorsport. In de jaren die volgen rijdt Verschoor voor Trident, Van Amersfoort, en keert in 2024 terug naar Trident waarmee hij voor het kampioenschap strijdt.

F1

Het ultieme doel? Een plek in de Formule 1. Tussen de beste en de snelste van de wereld rijden. Of dat lukt? Met consistentie, vastberadenheid en een sterk partnership is geen droom te groot.

“JEX en ik hebben hetzelfde doel voor ogen: de allerbeste zijn in wat we doen.

Naast de support op het circuit heb ik een eigen kantoor in het hoofdkantoor gekregen.

Hier voer ik belangrijke gesprekken en ontvang ik mijn andere partners.

En zoals Nick Hillebrand (CEO JEX) mij helpt bij het vergroten van mijn partnernetwerk, help ik JEX bij het bereiken van internationale markten.

Zo zijn we samen op weg naar de top.”

Richard Verschoor

Autocoureur

24jgp01ma1414
24jgp07ma0755-midden-web
24jgp08ma1346-rechts-web

Beat the Branche, by beating Verschoor

Battle of the Branche 2024

In de tweede editie van activatiecampagne Battle of the Branche ondergaan 360 uitzendbureaus de ‘Road to F1’. Een unieke race-experience en strijd vol snelheid, focus en toewijding. Wie verslaat Verschoor? Wie kroont zich tot Best of the Branche en wint de race ervaring van zijn leven?

roadtof1-richard-3-web

Volg ons

JEX
Richard Verschoor