Battle of the Branche.

A battle like never before,

a race experience like no other.

In deze unieke race experience ga je de strijd aan met jezelf,

andere uitzendbureaus en Richard Verschoor.

Kroon jij je tot Best of the Branche?

sound off

Beat the branche
by beating verschoor

In ‘Road to F1’ ga jij samen met je racepartner de strijd aan met FIA F2-coureur Verschoor. Ervaar de weg naar de Formule 1 van dichtbij. Verdeeld over vier racerondes neem je het op tegen 360 uitzendbureaus en RV22. Blijf je in zijn spoor? Dan ga je door. Versla je hem? Dan onderga je de race ervaring van je leven.

Richard Verschoor

THE ULTIMATE BATTLE

24-jgp-08-ma-2318@2x

Een afvaltraject van vier racerondes. Een strijd van vijf unieke activiteiten vol actie, snelheid en adrenaline. Maak kans op dé once in a lifetime experience. Race zelf in een F4-auto op het Circuit van Valencia en stap in de F1-doubleseater bij Richard Verschoor.

THE
ROAD 

Van Rotterdam naar Valencia. Zo ziet jouw route naar een geheel verzorgd Final Racing Weekend eruit.

SIM Experience

13.05.24 – 24.05.24

Versla je tegenstanders in een high-end racesimulator en race tegen de snelste tijd van Richard Verschoor. Kwalificeer jij je voor de volgende raceronde?

Pro Karting

17.06.24 – 18.06.24

Kart met je racepartner op snelheden van 110 km/u over een van de mooiste en uitdagendste kartcircuits in heel Europa: Circuit ‘De Landsard’ in Eindhoven.

Supercar Racing

11.09.24

Take the wheel in een supercar op het mooie circuit van Meppen. Maximale snelheid, maximale focus. Wie gaan door naar het ultieme Final Racing Weekend?

Final Racing Weekend

07.10.24 - 10.10.24

Race zelf in een F4-auto en stap in de F1-doubleseater bij Richard Verschoor op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia tijdens een geheel verzorgd weekend.

JOIN THE BATTLE

Schrijf jezelf en je racepartner in en neem deel aan deze unieke race experience.

meest gestelde vragen

Ja, in deze race experience neem je echt zelf (samen met je collega) plaats achter het stuur. Racen in een SIM, kart, supercar en F4-auto: je gaat het echt allemaal beleven! 

Racen in een F4-auto en plaatsnemen in de F1-doubleseater waarin Richard jou over het circruit laat vliegen. Het wordt een heel vet weekend in het prachtige en zonnige Valencia. En we zorgen er natuurlijk voor dat jij dit weekend niks tekortkomt: de reis ernaartoe, de overnachtingen en andere faciliteiten, zoals het eten. 

We geloven in ambitie, durven groot te dromen en houden van snelheid. Als je iets wilt, dan kan het. Met deze gedachte zijn we de trotste hoofdpartner van FIA F2-coureur Richard Verschoor en organiseren we events, zoals BOTB, om jou mee te nemen in deze razendsnelle wereld.  

Dit is ons tweede seizoen als trotse hoofdpartner van FIA F2-coureur Richard Verschoor. Zijn missie om de allerbeste te worden delen we als geen ander. Dat maakt het een sterke samenwerking.

Mooie meevaller: meedoen aan Battle of the Branche kost jou geen geld. Zie het als een uitnodiging die we jou graag geven. Voor deze race experience hoef jij dus niets te betalen. 

Battle of the Branche bestaat uit vier racerondes plus de eindprijs. De SIM Experience is van 13 mei tot en met 24 mei (je kiest je eigen dag), het karten vindt plaats op 17 juni t/m 18 juni (je kiest je eigen dag), het supercar racen doen we op 11 september en het Final Racing Weekend in Valencia staat op 7 tot en met 10 oktober.

We willen deze battle zo eerlijk en leuk mogelijk houden. Daarom moeten beide racepartners uit het raceteam werkzaam zijn bij een uitzendbureau. Andere vrienden of kennissen meenemen is dus niet mogelijk. 

Ja, ook jullie zijn welkom om mee te doen aan Battle of the Branche. Ook voor jullie geldt: jullie moeten beiden werkzaam zijn bij dezelfde organisatie.