De uitzendsoftware van JEX

Bij JEX bouwen we software voor uitzendbureaus volgens de wensen en behoeften vanuit de markt. Met onze zelfgemaakte uitzendsoftware bieden we dé alles-in-1 oplossing voor uitzendbureaus en werkgevers. Met onze uitzendsoftware kan je als uitzendbureau alle werkzaamheden doen met maar één systeem. Zo ben je altijd up-to-date en kan je met jouw uitzendbureau nog sneller groeien!

Web_Illustraties_0.1-v2-web

Complete software voor uitzendbureaus

Als uitzendbureau heb je veel verschillende soorten werkzaamheden. Daar zijn vaak veel verschillende soorten software voor nodig. Als je kiest voor de uitzendsoftware van JEX is dat probleem verleden tijd. Onze one-stop-shop is namelijk hét complete softwarepakket voor uitzendbureaus. Dit kan je verwachten:

CRM

Een compleet klantbeheersysteem waar je al jouw klantrelaties en interacties op 1 centrale plek beheert.

ATS

Met het ATS heb je een volledig overzicht van je kandidaten. Je beschikt direct over alle informatie van een sollicitant of uitzendkracht.

Matching

Krijg ondersteuning in de bemiddeling met nieuwe opdrachtgevers. Zo ontmoet je gemakkelijk nieuwe opdrachtgevers.

Planning

Met onze handige planning tool, plan je jouw uitzendkrachten gemakkelijk in en behoud je altijd realtime het overzicht.

Uren

Met onze handige urentool zorg je voor een gestroomlijnd urenproces en hou je overzicht in alle kosten.

ESS

Door onze handige Employee Self Service tool zorg je ervoor dat jouw administratie nog makkelijker verloopt, door jouw personeel toegang te geven tot alle benodigde documenten.

Met onze complete software voor uitzendbureaus, heb jij alles wat je nodig hebt. En het mooie van onze software? Omdat alles door ons zelf is ontwikkeld, zijn alle applicaties aan elkaar gekoppeld. Zo werk je niet meer met veel verschillende systemen los van elkaar, maar zorg je voor een efficiënt proces binnen jouw uitzendbureau.

VERTROUWD DOOR
logos_klanten-website_Diff
logos_klanten-website_Fleox-24
logos_klanten-website_Ideal Concept
logos_klanten-website_My Pro
logos_klanten-website_Pre Work
logos_klanten-website_TMA-45
logos_klanten-website_Van Dorp-05
logos_klanten-website_Vepco
logos_klanten-website_5 FLEX
logos_klanten-website_123 recruiters
logos_klanten-website_Barth
logos_klanten-website_Diff
logos_klanten-website_Fleox-24
logos_klanten-website_Ideal Concept
logos_klanten-website_My Pro
logos_klanten-website_Pre Work
logos_klanten-website_TMA-45
logos_klanten-website_Van Dorp-05
logos_klanten-website_Vepco
logos_klanten-website_5 FLEX
logos_klanten-website_123 recruiters
logos_klanten-website_Barth

De voordelen van uitzendsoftware

Gebruik maken van uitzendsoftware biedt veel voordelen. Het belangrijkste is dat het je dagelijkse werk gemakkelijker maakt. Zo houd je meer tijd over voor belangrijke zaken waardoor jouw uitzendbureau sneller groeit. Wanneer je kiest om gebruik te maken van uitzendsoftware, geeft dit je de volgende voordelen:

Uitzendsoftware-JEX

Automatiseren van de administratie
Door het automatiseren van de administratie van jouw uitzendbureau, zorg je ervoor dat je veel tijd over houdt om je te focussen op jouw kernactiviteiten. Taken die geautomatiseerd kunnen worden zijn het opstellen van contracten, het inplannen van uitzendkrachten en het bijhouden en versturen van facturen.

Verbeterd kandidatenbeheer
Door het goed bijhouden van jouw kandidaten, vergroot je de kans op succesvolle plaatsingen. Dit omdat het nog makkelijker is om profielen te matchen bij openstaande vacatures.

Gestroomlijnde communicatie
Door met systemen te werken waar de gehele uitzendbranche mee werkt, communiceer je nog gemakkelijker met jouw uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Real time rapportage’s en inzichten
Doordat alle systemen met elkaar communiceren, is het mogelijk om real-time inzichten te verkrijgen en deze met elkaar te vergelijken. Zo zie je waar jouw bedrijfsvoering nog efficiënter kan presteren.

Schaal gemakkelijk op
Door gebruik te maken van slimme software, hoef je niet op te schalen wanneer je bijvoorbeeld extra uitzendkrachten aanneemt. Doordat de software deze processen automatisch oppakt ben jij er geen extra tijd aan kwijt.

Zoals je hebt kunnen lezen, zorgt uitzendsoftware voor een grote besparing van tijd en geld. Zo heb je meer tijd om te focussen op wat voor jou belangrijk is, het nog sneller laten groeien van jouw uitzendbureau.

De beste software voor jouw uitzendbureau

Bij JEX bouwen we onze software voor uitzendbureaus zelf, op basis van de behoeftes vanuit de uitzendbranche. Zo zorgen we dat onze software altijd voldoet aan de vraag van de branche. Met de one-stop-shop heb je een future-proof alles-in-1 oplossing die werkt voor jouw uitzendbureau. Makkelijk, snel en efficiënt.

Vraag meer informatie aan