Inhuur- en recruitmentsoftware

Hoe heb jij je dagelijkse recruitmentprocessen geregeld? Grote kans dat je verschillende systemen gebruikt die niet met elkaar praten. Hierdoor heb je continu technische problemen, geen overzicht en moet je steeds in elk systeem gegevens dubbel invoeren. Met de one-stop-shop van JEX vind je alles op één centrale plek.

one-stop-shop-animatie

One-stop-shop

Alle dagelijkse processen samen in één systeem: matching, planning, uren, CRM én recruitment. Speciaal ontwikkeld om jou en je team overzicht te geven, tijd en frustratie te besparen en efficiënter te laten samenwerken.

Altijd de beste kandidaten
Professionele en persoonlijke inhuur support
Volledig compliant
Grootste netwerk van uitzendbureaus
Sticky Image
Visuals-jex-2023-menustructuur-kandidaten-01

Grootste aanbod van kandidaten

Je wilt snel, maar ook goed en betrouwbaar personeel. Door onze verschillende kanalen, netwerken, wervingsmethoden én honderden aangesloten uitzendbureaus heb je keuze uit veel beschikbare kandidaten. Zo vind jij altijd de beste mensen voor je bedrijf.

Sherptarief-kader-01

Altijd het scherpste tarief

Onze focus en expertise ligt in het sluiten van de beste deals met uitzendbureaus. Zo blijven de tarieven laag, waar jij als werkgever van profiteert.

JEX_Illu_Inhuren volgens wet- en regelgeving_Light version-kader-smallest-02

Inhuren volgens wet- en regelgeving

Werk uitsluitend met gecertificeerde uitzendbureaus volgens de NEN 4400-1 norm. Door de compliant werkwijze volgens de laatste wet- en regelgeving voorkom je financiële risico’s en onverwachte kosten, zoals boetes en naheffingen.

wet-regerlgeving-kader-01

Datagedreven en persoonlijk advies

Keuzes maken op basis van data: dan weet je zeker dat je goed zit. Door onze uitgebreide database vinden we de beste match tussen kandidaten en jouw bedrijf én weten we precies hoe de markt presteert, wat jou een voorsprong op je concurrentie geeft.

Alles wat je nodig hebt

Met de one-stop-shop van JEX heb je één centraal systeem waar al je dagelijkse inhuur- en recruitmentprocessen samenkomen.
Creëer overzicht, bespaar tijd en werk efficiënt samen met je team.

Matching

Breng je vacatures onder de aandacht bij honderden aangesloten uitzendbureaus.

CRM

Een compleet klantbeheersysteem. Houd alle gegevens up-to-date en monitor ieder contact op een centrale plek.

Planning

Plan je personeel efficiënt in en houd realtime overzicht over al het komende werk en de invulling daarvan.

Uren

Digitaliseer en stroomlijn jouw urenproces en beheer overzichtelijk alle kosten.

Recruitment

Versterk jouw werkgeversmerk met een eigen vacaturewebsite en koppel je bedrijf aan externe wervingskanalen. Vergroot de instroom van kandidaten en je zichtbaarheid.

DSC06778-min

Inhuur support

Zelf geschikt personeel voor je bedrijf vinden kost tijd. Veel tijd. De Customer Succes Manager van JEX neemt al die tijdrovende taken van je over: het uitzetten van vacatures tot het voeren van het intakegesprek.

Nick-Hillebrand-foto-groep

Kennispartner

Kennis is macht. Als ervaren en gevestigde speler in de markt zijn we altijd up-to-date van de laatste trends en ontwikkelingen. Ook op gebied van werving en selectie van personeel. Die kennis delen we via kennisevents, exclusief voor jou als klant. Zo ontvang je slimme, concrete en bruikbare tips die je direct kan inzetten.

Kom in contact

Heb je een vraag of wil je in gesprek met een van onze experts? Laat een bericht achter en we nemen contact met je op.