Uitzendsoftware

Hoe heb jij je dagelijkse werkprocessen voor je uitzendbureau geregeld? Grote kans dat je verschillende systemen gebruikt die niet met elkaar praten. Efficiënt werken is zo onmogelijk. Dat kan beter: met de one-stop-shop van JEX vind je alles op één centrale plek. Van het binnenhalen tot het uitbetalen van je uitzendkrachten. Zo bespaar je tijd en werk je efficiënt samen met je team.

Alles wat je nodig hebt

Jouw werk bij een uitzendbureau is veelzijdig en complex. Je hebt te maken met meerdere opdrachtgevers, uitzendkrachten en veel verschillende systemen. Wat jouw werk makkelijker maakt: de one-stop-shop van JEX. Een alles-in-1 oplossing die speciaal ontwikkeld is voor uitzendbureaus, om zo jouw dagelijkse werkzaamheden te versnellen en vereenvoudigen.

Web_Illustraties_Uitzetsoftware-07

Jouw huidige situatie

Je werkt dag in dag uit met veel te dure systemen die niet goed aan elkaar gekoppeld zijn, vaak technische problemen hebben, functionaliteiten missen en niet up-to-date zijn. Met inefficiëntie, frustratie en chaos als gevolg.

Web_Illustraties_Uitzetsoftware-09

Jouw oplossing

Alles wat je dagelijks nodig hebt in één systeem: ATS, matching, planning, uren, CRM, backoffice, ESS en een werken-bij website. Speciaal ontwikkeld om jou en je team op een centrale plek beter en sneller te laten samenwerken.

De one-stop-shop van JEX

Sticky Image
one-stop-shop-animatie

Speciaal voor uitzendbureaus

Geen dure overbodige mogelijkheden of juist missende functionaliteiten: de one-stop-shop van JEX is volledig ontwikkeld en geoptimaliseerd voor uitzendbureaus.

Geen koppelingen nodig

Je werkt vanaf nu met één systeem waar je alles in regelt. API’s en complexe technische koppelingen tussen systemen zijn niet meer nodig. Dit scheelt frustraties en dit laat jou en je team sneller werken.

Alles op 1 plek

Gegevens dubbel invoeren of verlies van data is verleden tijd. Alles wat je invoert is bruikbaar op alle plekken in het systeem. Zo hoef je minder te schakelen en heb je meer overzicht.

Verhoogde efficiëntie

Werk met je hele team samen in een overzichtelijke omgeving. Zo hou je elkaar op de hoogte van belangrijke updates en weet je precies wat de status van de werkzaamheden is.

Oneindige doorontwikkeling

Het kan altijd beter. Doorontwikkeling doen we daarom continu en we vinden jouw behoeften daarin het allerbelangrijkste. Dit doen we voor jou én met jou.

Alles in één

Al je dagelijkse werkzaamheden in een overzichtelijk systeem.

ATS

Een ATS-systeem volledig ontwikkeld voor uitzendbureaus. Geen onnodige functionaliteiten.

Lees meer

Matching

Krijg ondersteuning in de bemiddeling met nieuwe opdrachtgevers.

Lees meer

CRM

Beheer alle klantrelaties en interacties op één centrale plek. Toegankelijk voor jouw hele team.

Lees meer

Planning

Plan je personeel efficiënt in en houd realtime overzicht over alle opdrachten.

Lees meer

Uren

Digitaliseer en stroomlijn jouw urenproces en beheer overzichtelijk alle facturen.

Lees meer

Backoffice

Besteed je backoffice uit tegen een all-in factor van 1.70 met volledige certificering.

Lees meer

ESS

Minder administratie en foutenkans door de Employee Self Service app voor je uitzendkrachten.

Lees meer

Werken-bij

Creëer een eigen vacaturewebsite en werf eenvoudig nieuwe kandidaten. Met meer bereik door multiposting.

Lees meer

Maak je al gebruik van de backoffice van JEX?

Dan koppelen we jouw backoffice aan de one-stop-shop.
Liever zelf je backoffice regelen? Dat kan. De one-stop-shop is ook te gebruiken zonder onze backoffice dienstverlening.

Meer lezen
Nick-Hillebrand-foto-groep

Vind nieuwe opdrachtgevers

De one-stop-shop van JEX geeft jou toegang tot het onderdeel ‘matching’: de marktplaats waar het dagelijks groeiende aanbod van vacatures van diverse opdrachtgevers samenkomt. Zo krijg jij toegang tot een uitgebreid netwerk en vind je eenvoudig nieuwe opdrachtgevers in verschillende vakgebieden als logistiek, haven, bouw, IT en facilitair.

Binnen matching bied je jouw kandidaten aan op honderden vacatures van relevante en betrouwbare bedrijven: we controleren de kredietwaardigheid en onderhandelen vooraf met opdrachtgevers over tarieven en richtlijnen.

DSC08103

JEX als kennispartner

Kennis is macht. Als gevestigde speler in de markt zijn we altijd up-to-date van de laatste trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Onze kennis delen we via kennisevents, exclusief voor jou als klant. Zo ontvang je slimme, concrete en bruikbare tips die je direct kan inzetten.

Kennis doen we niet alleen op door ervaring, maar ook door de uitgebreide specifieke marktdata die we verzamelen. We analyseren die data, begrijpen wat die data betekent en maken het overzichtelijk in innovatieve dashboards. Zo voorzien we jou, via een persoonlijke contactpersoon, van bruikbare adviezen om je uitzendbureau beter te sturen.

Kom in contact

Heb je een vraag of wil je in gesprek met een van onze experts? Laat een bericht achter en we nemen contact met je op.