Backoffice-uitbesteden

Backoffice uitbesteden tegen de laagste factor

Besteed de backoffice van jouw uitzendbureau uit tegen de laagste prijs van de markt. Met een all-in tarief van 1.69, dat echt all-in is, houd jij meer marge over voor de groei van jouw bedrijf. Ontdek alle voordelen van JEX Backoffice en bereken jouw voordeel.

Wat is backoffice?

Backoffice is de ‘achterkant’ van een organisatie waar voornamelijk administratieve en juridische werkzaamheden plaatsvinden. De backoffice van een uitzendbureau bevat de administratie en financiële processen die nodig zijn voor het beheer van uitzendkrachten en uitzendactiviteiten. Het omvat diverse werkzaamheden zoals contractbeheer, verloning, debiteurenbeheer, voorfinanciering en juridisch werkgeverschap.

Wat zijn backoffice werkzaamheden?

Er vallen veel verschillende soorten administratieve werkzaamheden onder backoffice, waaronder:

  • Contractbeheer: het opstellen, beheren en verwerken van arbeidscontracten en overeenkomsten met zowel de uitzendkrachten als de opdrachtgevers.

  • Verloning; het verzorgen van de loonadministratie, inclusief het berekenen en uitbetalen van salarissen, verwerken van loonbelasting en sociale premies en verstrekken van loonstroken.

  • Facturatie: het opstellen, versturen en beheren van facturen voor de geleverde diensten.

  • Debiteurenbeheer: het bewaken van openstaande facturen en het zorgen voor tijdelijke betalingen door de opdrachtgevers.

  • Voorfinanciering: het bieden van financiële middelen om de salarissen van uitzendkrachten voor te financieren, voordat de betaling van de opdrachtgevers is ontvangen.

  • Juridisch werkgeverschap: het dragen van de juridische verantwoordelijkheid als werkgever voor de uitzendkrachten, inclusief het naleven van arbeidswetten en regelgeving en afdracht van sociale premies en regelen van verzekeringen.

Backoffice uitzendbureau uitbesteden

Wil jij de backoffice van jouw uitzendbureau uitbesteden? JEX Backoffice is een ervaren en gespecialiseerde backoffice partner voor jouw uitzendbureau. We beschikken over alle expertise en middelen om deze taken op professionele en efficiënte wijze over te nemen. Onze specialisten zorgen voor de volledige afhandeling van de administratieve werkzaamheden. Door je backoffice uit te besteden kan jij je als uitzendondernemer volledig zorgeloos concentreren op waar jij goed in bent. Namelijk je core business: personeel uitzenden en de groei van jouw uitzendbureau!

Als partner nemen wij de gehele backoffice van je over, inclusief de bijbehorende risico’s. We nemen het juridisch werkgeverschap van jouw uitzendkrachten over. Daarnaast zijn wij gecertificeerd volgens de SNA-norm en NEN 4400-1. Met deze certificeringen waarborgen we dat de verloning en belastingafdracht op een correcte manier plaatsvinden. Altijd in overeenstemming met de juiste cao’s en laatste wet- en regelgeving. En dit allemaal tegen een factor van 1.69. Kortom, een all-in backoffice dienstverlening tegen de laagste factor van de markt.

logos_klanten-website_Flexbaas-30
citizen-m-logobar-svg.svg
tiffany-logobar-svg.svg
sonos-logobar-svg.svg
V&V-careers

Voordelen van JEX Backoffice 

1.69: laagste all-in factor

We regelen jouw volledige backoffice tegen de laagste all-in factor van 1.69.

Volledige dekking

Onze all-in factor houdt in dat we alles uit handen nemen m.u.v. ADV en ATV.

ET-regeling

Zet gemakkelijk en voordelig personeel vanuit de EU in dankzij de ET-regeling.

Datagedreven advies

Als kennispartner in de branche voorzien we uitzendbureaus van datagedreven advies.

Reversed billing

Wekelijkse betalingen en factuur- en urenverwerking voor jouw zzp’ers.

Volledige certificeringen

Profiteer van onze volledige certificeringen: NEN 44001, SNA, VCU en NBBU.

Bereken je voordeel
Jouw Voordeel
Huidige loonkosten

212,96

Via JEX Backoffice

204,49

Voordeel per week

338,80

Voordeel per jaar

17.617,60

Laat je gegevens achter

Kom in contact

Kom meer te weten over JEX, klantervaringen en de belangrijkste informatie binnen de flexibele arbeidsmarkt.

JEX Backoffice

Laat je gegevens achter