Jouw persoonlijke
backoffice partner

Een goed georganiseerde backoffice is essentieel voor het succes van elk uitzendbureau. JEX biedt de oplossing en wordt jouw persoonlijke backoffice partner. Jij focust op waar je goed in bent, wij regelen de rest.

Onze partners

logos_klanten-website_4U
logos_klanten-website_123 Recruiters
logos_klanten-website_Any Jobs
logos_klanten-website_Atlas
logos_klanten-website_Avantiflex
logos_klanten-website_Bullseye
logos_klanten-website_Fleox-28
logos_klanten-website_Flexbaas-30
logos_klanten-website_FlexForces-40
logos_klanten-website_Kapitein personeel-33
logos_klanten-website_My Pro career
logos_klanten-website_Pro Work
logos_klanten-website_Schoonmaakbureau
logos_klanten-website_Sterk talent
logos_klanten-website_WA Personeelszaken
logo_Backoffice_klanten_VVCareers
logos_klanten-website_4U
logos_klanten-website_123 Recruiters
logos_klanten-website_Any Jobs
logos_klanten-website_Atlas
logos_klanten-website_Avantiflex
logos_klanten-website_Bullseye
logos_klanten-website_Fleox-28
logos_klanten-website_Flexbaas-30
logos_klanten-website_FlexForces-40
logos_klanten-website_Kapitein personeel-33
logos_klanten-website_My Pro career
logos_klanten-website_Pro Work
logos_klanten-website_Schoonmaakbureau
logos_klanten-website_Sterk talent
logos_klanten-website_WA Personeelszaken
logo_Backoffice_klanten_VVCareers

Waarom JEX Backoffice?

Onze voordelen

Eenvoudig portaal

Onze in-house designers en programmeurs maken het portaal helemaal zelf. Hierdoor kunnen we deze afstemmen op jouw wensen.

Factor 1.65

JEX laat jou winnen. Door onze all-in factor van 1.65 en volledige transparantie weet je altijd waar je aan toe bent.

Direct contact

Naast jouw persoonlijke Relationship Manager staat Client Support elke dag klaar om je vragen te beantwoorden.

Buitenlandse werknemers

Dankzij de ET-regeling van JEX zet je gemakkelijk personeel vanuit heel de EU in.

Overzichtelijk portaal

We helpen je graag om complexe zaken eenvoudiger te maken, waardoor jouw werk makkelijker is. Door het overzichtelijke JEX Backoffice portaal beheer je eenvoudig jouw volledige backoffice. Toch een vraag? Schakel je persoonlijke Relationship Manager in.

Brochure aanvragen
Group 1000001344

All-in-one oplossing

We creëren niet alleen overzicht, we regelen jouw volledige backoffice. Contractbeheer, documentatie, verloningen, afdrachten en facturatie zijn met JEX Backoffice volledig en op tijd. We nemen jouw debiteuren- en ziekterisico's over en worden juridisch werkgever.

all-in-one-visual_backoffice

Laagste factor

Door onze scherpe all-in kostprijs kunnen onze partners beter concurreren op de markt. Met een factor van 1.65 heb je lagere kosten, meer marge en daardoor een verhoogde winstgevendheid. 

Offerte aanvragen Bereken je voordeel
laagste-factor

Volledige certificering

JEX Backoffice is SNA en VCU gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU. We bieden een pensioen via StiPP en onze WKA-verklaring is altijd beschikbaar. Hiermee verzekeren we je van de beste kwaliteit.

vcu nen stipp NBBU SNA
CASE STUDY

Wat vinden klanten van onze diensten?

Case study_Htr_Productpagina
“

De persoonlijke Relationship Manager van JEX is top. We kunnen altijd met onze vragen terecht. Vooral toen we het JEX Backoffice portaal net nieuw hadden, konden we altijd onze Relationship Manager bellen. Het werd dan meteen opgepakt en we kregen snel antwoord op al onze vragen

Barbara Doornberg
Intercedente/recruiter bij htr-werkt 

Ontdek meer

JEX is dé one-stop-shop voor de arbeidsmarkt. We bieden je de totaaloplossing die je nodig hebt. Ontdek hier welke producten en diensten jouw werk nóg makkelijker kunnen maken.

Inhuren, verhuren en beheren van personeel was nog nooit zo makkelijk. Zoek je nieuw personeel voor je openstaande vacature of heb je als intermediair personeel beschikbaar? JEX Works brengt vraag en aanbod samen.
De kracht van JEX Works ervaren, maar dan met meer persoonlijke ondersteuning? Haal het maximale uit ons platform met JEX MSP: dé professionele hulp bij het inhuur- en beheerproces van uitzendkrachten die opdrachtgevers nodig hebben.
De kleine details kunnen cruciaal zijn in het verkoopproces. JEX Sales is jouw redding: een compleet klantbeheersysteem waarin jij als intermediair of opdrachtgever je klantrelaties kunt monitoren. Hierdoor optimaliseer je de groei, efficiëntie en succes van je bedrijf.
JEX Planning is dé oplossing voor het plannen en accorderen van gewerkte uren van uitzendkrachten. De uitzendkracht vult zijn of haar daadwerkelijk gewerkte uren in. Jij als intermediair of opdrachtgever kan zo snel en overzichtelijk de uren goedkeuren.
Is personeels- en salarisadministratie niet jouw grootste hobby? JEX Payroll is speciaal ontworpen om deze zaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Alle mutaties worden efficiënt en nauwkeurig verwerkt, zodat jij kloppende salarisruns kan draaien.
JEX Hire verzekert jou als intermediair of opdrachtgever van een soepel wervingsproces. Deze ATS-oplossing begeleidt sollicitanten tijdig, effectief en snel door het sollicitatieproces. Daarnaast heb jij inzicht in alle relevante data van de sollicitanten binnen jouw werving.
JEX Employee is een Employee Self Service (ESS) oplossing: jouw medewerkers kunnen hiermee zelf loonstroken inzien, verlof aanvragen, uren inplannen en de registratie van verzuim regelen.
Ben jij op zoek naar personeel? JEX Recruitment biedt de oplossing. Door de koppelingen aan externe wervingskanalen en jouw eigen persoonlijke werkenbij-website vergroot je jouw instroom en zichtbaarheid.
Een goed georganiseerde backoffice is essentieel voor het succes van elk uitzendbureau. JEX Backoffice biedt de oplossing en wordt jouw persoonlijke backoffice partner. Jij focust op waar je goed in bent, wij regelen de rest.
Met JEX Company Payroll kan je jouw payrolling volledig uitbesteden. JEX neemt het volledige juridisch werkgeverschap over, inclusief de bijbehorende risico’s. Daarnaast adviseren we jou, als partner, om de juiste stappen te nemen.
Heb jij als freelancer vaak last van lange betaaltermijnen of uitblijvende betalingen van je klanten? Dat is met JEX Freelance Factoring verleden tijd. Wij nemen het volledige risico en beheer van jouw facturen over en betalen jou binnen 48 uur uit.
Factureren kan voor jou als zzp’er een lastige en tijdrovende klus zijn. JEX Billing verzorgt geautomatiseerde facturatie, direct na het accorderen van de uren. De uren worden snel en eenvoudig ingeschoten in jouw boekhoudsysteem.
Met JEXchange maak je kennis met diverse, vaak Nederlandse, bedrijven die pre-seed geld op willen halen voor zij met grote investeerders in zee gaan. Dit is voor jou als investeerder een mooi moment om in te stappen.
Bied jouw werknemers de kans om goede doelen te steunen, rechtstreeks vanaf hun loonstrook, mét belastingvoordeel. Op die manier dragen jij en je personeel bij aan een duurzame, sociale en eerlijke wereld.

Onze resources

Ontvang onze brochure direct in je mailbox

Benieuwd naar onze diensten? Download de brochure en ontdek wat JEX Backoffice voor jou kan betekenen.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Vraag een offerte aan en ontvang een persoonlijk aanbod voor jouw uitzendbureau.