De intercedentes van htr-werkt gaan zelf naar opdrachtgevers toe, zorgen dat er vacatures aangemaakt worden en kiezen de juiste kandidaat uit hun personeelsbestand om de perfecte match voor het gevraagde werk te krijgen.  

De werving en selectie van kandidaten doen zij helemaal zelf. Om hier de benodigde tijd, aandacht en moeite in te kunnen stoppen, was htr-werkt genoodzaakt om een backoffice partner te zoeken die de administratie overneemt. 

Backoffice uitbesteden

Htr-werkt was op zoek naar een partij die de volledige administratie kon overnemen.  “Onze administratie werd te veel. En omdat wij werving en selectie helemaal zelf doen, is het natuurlijk wel beter om dit uit handen te geven en daardoor meer tijd over te houden voor de kandidaten en opdrachtgevers.” Htr-werkt begon daarom met oriënteren om een backoffice partner te vinden die hen kon helpen om deze zaken uit te besteden. 

Vertrouwd en persoonlijk

Via LinkedIn kwam htr-werkt bij JEX Backoffice uit. Eén van de Relationship Managers van JEX Backoffice kwam daarna bij htr-werkt op bezoek om meer over onze backoffice dienst te vertellen. “JEX voelde meteen heel vertrouwd en persoonlijk aan. Vooral het contact met de Relationship Manager, want dat is de eerste contactpersoon.” Het vertrouwde gevoel, samen met de lage factor van 1.69, waren de doorslaggevende factoren: htr-werkt koos voor JEX als backoffice partner.  

0

Samenwerking sinds

Backoffice

Maken gebruik van

“”

“De complete administratieve overname en de snelheid is echt wat JEX onderscheidt van andere backoffice partners. Ook de vaste contactpersoon is heel fijn, dat heb je bij andere backoffice partners niet. En dat vinden wij heel belangrijk.” 

Barbara Doornberg

intercedente/recruiter bij htr-werkt

Focus op de werving en selectie

Sinds htr-werkt gebruik maakt van JEX Backoffice, hebben de intercedentes veel meer tijd over voor de werving en selectie. Zij kunnen hun tijd nu besteden aan kandidaten en opdrachtgevers en de administratie is volledig overgenomen door JEX Backoffice. “Het portaal vinden wij super. Je kan alles overzichtelijk inzien. JEX heeft ook in het begin zeker goed geholpen om alles op te zetten. Daar hebben we heel veel hulp bij gehad. Kandidaten zijn makkelijk toe te voegen en het uren portaal is heel handig. Deze gebruiken wij dan ook het meeste.” 

 

Persoonlijke Relationship Manager

Htr-werkt hecht veel waarde aan de Relationship Manager. “De persoonlijke Relationship Manager van JEX is top. We kunnen altijd met onze vragen terecht. Vooral toen we het JEX Backoffice portaal net nieuw hadden, moesten we veel vragen stellen. We konden hiervoor altijd onze contactpersoon bellen. Het werd dan meteen opgepakt en we kregen snel antwoord op al onze vragen.”  

Laat je inspireren

Benieuwd wat JEX voor jou kan doen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.