Investeerders

Blijf up-to-date over onze aandelenprijs, voortgang, resultaten en nieuwe uitgiftes.

Inloggen voor investeerders

Speciaal voor onze (potentiële) investeerders heeft JEX een beheeromgeving ontwikkeld. State-of-the-art, veilig en modern, zoals je van ons gewend bent. Log in of maak een account aan in JEXchange om koersen en uitgiftes van JEX te volgen. Deelnemen kan alleen via JEXchange.

Onze kernwaarden

Hartje

Verbinding

Bij JEX zijn we trots op onze diversiteit. We doen het samen. Altijd en overal, met elkaar en met onze relaties.
bliksem

Energie

JEX duikt overal met twee gestrekte benen in. Als jong en snelgroeiend bedrijf dragen wij uit wat we maken. En dat doen we met volle overgave.
sterretje

Lef

Bij JEX zijn we niet bang om een keertje op onze bek te gaan. We kloppen onszelf namelijk ook vaak genoeg op de borst.

Dit is waarom wij doen wat wij doen.

Traditionele markten opschudden. Iedereen droomt ervan, vrijwel niemand durft het. JEX wel. JEX is een club vol durf en power. Wij willen de ouderwetse en traditionele arbeidsmarkt een impuls geven en ervoor zorgen dat vraag en aanbod eindelijk efficiënt worden samengebracht.

unsplash_sJr8LDyEf7k (1)

Onze strategie

Markten opschudden bereik je niet met wat losse flodders. Je moet de gehele markt en cyclus oppakken en het vliegwiel zo hard mogelijk aan het werk zetten.

 

Wij bewandelen nieuwe wegen binnen de traditionele markt. Wij verbeteren én innoveren traditionele dienstverleningen, werken aan onze bekendheid en zorgen ervoor dat niemand binnen de arbeidsmarkt om JEX heen kan. Daarmee laten we onze omzetten en het volume groeien.

The One-Stop-Shop

Onontkoombaar worden. Je bereikt het door middel van het aanbieden van alle services die ondernemers in jouw markt nodig hebben. Ons vakgebied draait om vraag en aanbod van (tijdelijk) personeel. Daarom zorgen we ervoor dat we telkens nieuwe diensten lanceren en bestaande diensten verbeteren. Wij creëren een positie, waar je in de arbeidsmarkt uiteindelijk altijd eindigt. Intern gebruiken wij het volgende vliegwiel om onze ‘next step’ te bepalen.

JEX-one-stop-shop

Omzetprognose

Het opschudden van een markt gaat gepaard met het creëren van volumes. JEX verwacht de komende jaren ongeveer te blijven groeien met 400%. Een ongekend strakke pace die moeiteloos alle concurrentie achter zich laat. Zo lieten wij 2021 al succesvol achter ons. Voor 2022 liggen we goed op schema met de huidige omzetten en orderportefeuille.

Ontdek meer

JEX is dé one-stop-shop voor de arbeidsmarkt. We bieden je de totaaloplossing die je nodig hebt. Ontdek hier welke producten en diensten jouw werk nóg makkelijker kunnen maken.

Inhuren, verhuren en beheren van personeel was nog nooit zo makkelijk. Zoek je nieuw personeel voor je openstaande vacature of heb je als intermediair personeel beschikbaar? JEX Works brengt vraag en aanbod samen.
De kracht van JEX Works ervaren, maar dan met meer persoonlijke ondersteuning? Haal het maximale uit ons platform met JEX MSP: dé professionele hulp bij het inhuur- en beheerproces van uitzendkrachten die opdrachtgevers nodig hebben.
De kleine details kunnen cruciaal zijn in het verkoopproces. JEX Sales is jouw redding: een compleet klantbeheersysteem waarin jij als intermediair of opdrachtgever je klantrelaties kunt monitoren. Hierdoor optimaliseer je de groei, efficiëntie en succes van je bedrijf.
JEX Planning is dé oplossing voor het plannen en accorderen van gewerkte uren van uitzendkrachten. De uitzendkracht vult zijn of haar daadwerkelijk gewerkte uren in. Jij als intermediair of opdrachtgever kan zo snel en overzichtelijk de uren goedkeuren.
Is personeels- en salarisadministratie niet jouw grootste hobby? JEX Payroll is speciaal ontworpen om deze zaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Alle mutaties worden efficiënt en nauwkeurig verwerkt, zodat jij kloppende salarisruns kan draaien.
JEX Hire verzekert jou als intermediair of opdrachtgever van een soepel wervingsproces. Deze ATS-oplossing begeleidt sollicitanten tijdig, effectief en snel door het sollicitatieproces. Daarnaast heb jij inzicht in alle relevante data van de sollicitanten binnen jouw werving.
JEX Employee is een Employee Self Service (ESS) oplossing: jouw medewerkers kunnen hiermee zelf loonstroken inzien, verlof aanvragen, uren inplannen en de registratie van verzuim regelen.
Ben jij op zoek naar personeel? JEX Recruitment biedt de oplossing. Door de koppelingen aan externe wervingskanalen en jouw eigen persoonlijke werkenbij-website vergroot je jouw instroom en zichtbaarheid.
Een goed georganiseerde backoffice is essentieel voor het succes van elk uitzendbureau. JEX Backoffice biedt de oplossing en wordt jouw persoonlijke backoffice partner. Jij focust op waar je goed in bent, wij regelen de rest.
Met JEX Company Payroll kan je jouw payrolling volledig uitbesteden. JEX neemt het volledige juridisch werkgeverschap over, inclusief de bijbehorende risico’s. Daarnaast adviseren we jou, als partner, om de juiste stappen te nemen.
Heb jij als freelancer vaak last van lange betaaltermijnen of uitblijvende betalingen van je klanten? Dat is met JEX Freelance Factoring verleden tijd. Wij nemen het volledige risico en beheer van jouw facturen over en betalen jou binnen 48 uur uit.
Factureren kan voor jou als zzp’er een lastige en tijdrovende klus zijn. JEX Billing verzorgt geautomatiseerde facturatie, direct na het accorderen van de uren. De uren worden snel en eenvoudig ingeschoten in jouw boekhoudsysteem.
Met JEXchange maak je kennis met diverse, vaak Nederlandse, bedrijven die pre-seed geld op willen halen voor zij met grote investeerders in zee gaan. Dit is voor jou als investeerder een mooi moment om in te stappen.
Bied jouw werknemers de kans om goede doelen te steunen, rechtstreeks vanaf hun loonstrook, mét belastingvoordeel. Op die manier dragen jij en je personeel bij aan een duurzame, sociale en eerlijke wereld.

In 2020-2022 bereikt

Hier mogen wij, en onze investeerders, best een beetje trots op zijn. Dit is wat we ongeveer bereikt hebben in 2022:

Groei

van € 2 miljoen naar:

€110 miljoen

Personeel

van 8 man naar:

200 man

Klanten

van 12 klanten naar:

1500 klanten

Intermediairs

van 4 intermediairs naar:

220 intermed.

Orderportefeuille

new business

€175.000.000+

Investeerders

7
7
8

Nooit zoveel binding kunnen hebben met een investering als met JEX. We krijgen geregeld ruimte voor een bezoek of een event en kunnen het team altijd snel bereiken.

JEXchange

Als softwarebedrijf kon een eigen beheeromgeving voor aandelen, obligaties en leningen niet achterblijven. Daarom hebben wij een eigen beheeromgeving ontwikkeld in eigen huis; net als onze software. Vertrouwd, veilig en in de stijl van JEX.

naar jexchange
  NickH

  Nick Hillebrand

  Algemeen Directeur

  Jeroen

  Jeroen van Rossum

  Operationeel Directeur

  Peter

  Peter Weststrate

  Commercial/Commercieel Manager

  NickT-1

  Nick Tanis

  Financieel directeur

  Rick-1

  Rick Willems

  Manager IT

  Sterre-3

  Sterre Tuynman

  Manager Marketing

  Petra-4

  Petra van Duijn

  Manager Backoffice en Compliance

  Yvonne

  Yvonne Goetheer

  Manager Factoring

Koersverloop van onze certificaten

Meer weten over investeren in JEX?

Bezoekadres

Honingerdijk 70, 3062NW Rotterdam, Nederland

Telefoonnummer

010 300 7869

E-mail

clientsupport@jex.nl