AFM banner AFM banner

Investor Relations

JEX: Een van de snelstgroeiende techbedrijven van Nederland.

Investeer tot 6,25% rente

De brug
SM092023_Label_LinkedIn_Top_Startups_2023-removebg-preview
Rank 2

LinkedIn Top 10 Startup Company

JEX staat op nummer 2 in de LinkedIn Top Startups-lijst. En dat is niet voor niets. In de lijst staan tien opkomende Nederlandse bedrijven die in het oog springen: ze groeien snel én zijn in trek bij (jong) talent.

Wie is JEX

JEX is een techbedrijf gericht op de uitzendmarkt. Onze zelfontwikkelde software en premium services zijn vernieuwend en scherp geprijsd. Zo winnen we snel marktaandeel in iedere markt waarin we actief zijn. 

Opgericht in december 2020 door CEO Nick Hillebrand en momenteel al met zo’n 300 collega’s onder leiding van een 4-koppige directie. Vanuit ons iconische hoofdkantoor De Brug in Rotterdam opereren wij in heel Nederland. Onze ambitie? Europese expansie en een mogelijke beursgang.

Nick Hillebrand

Software en Services

JEX heeft vier verschillende klanten: uitzendbureaus, werkgevers, uitzendkrachten en freelancers. Voor deze klanten bouwen we software en leveren we premium services.

Wat JEX onderscheidt van concurrenten is onze one-stop-shop: de heilige graal voor de uitzendbranche. Uitzendbureaus werken gemiddeld met zeven verschillende softwareleveranciers en dienstverleners. Dat is omslachtig, tijdrovend en kost veel geld. Onze unieke alles-in-1 softwareoplossing maakt daar een einde aan. Met de one-stop-shop kan je een volledig uitzendbureau runnen. Van de werving en het beheer van klanten en kandidaten tot de planning en facturatie en zelfs de volledige uitbesteding van je backoffice. En dat allemaal vanuit één centrale datawaarheid zodat informatie altijd actueel is. Wat jarenlang niemand kon, hebben wij succesvol op de markt gebracht.

Maar we doen meer dan dat. Wij maken alles beter, makkelijker en goedkoper. Met onze software en services laten we uitzendbureaus groeien, vinden we voor werkgevers de beste mensen, helpen we werkzoekenden aan hun perfecte baan en freelancers aan de juiste opdracht.

Uitzendbureaus

JEX is ontstaan uit een grote behoefte van uitzendbureaus. De arbeidsmarkt is groot, versnipperd en snakt naar innovatie. Wij helpen uitzendbureaus met data en technologie efficiënt te werken zodat ze groeien en winstgevend zijn. 

Werkgevers

Door ons enorme netwerk van uitzendbureaus helpen we werkgevers altijd aan het juiste personeel. Werkgevers krijgen met onze inhuur- en recruitmentsoftware toegang tot honderden uitzendbureaus. Met onze technologie en data vinden ze altijd de perfecte kandidaat. 

Werkzoekenden

Wij vinden voor jou de perfecte baan. Een flinke uitspraak, maar wij maken die waar. Omdat we met honderden uitzendbureaus werken kunnen we kandidaten altijd gelukkig maken. Een baan die écht bij ze past en waar ze gelukkig en succesvol zijn.  

Freelancers

Op zoek naar een tijdelijke opdracht? Ook daarvoor kan je bij JEX terecht. Wij helpen freelancers met het vinden van de mooiste opdrachten, zorgen voor de betaling én regelen ook nog eens de administratie.  

Wie zijn
onze klanten?

Diff-white
group@3x-1
g-10@3x
c-racml-00000182527683826237515840000015528883865395830414@3x
group-1000001517@3x
group
Diff-white
group@3x-1
g-10@3x
c-racml-00000182527683826237515840000015528883865395830414@3x
group-1000001517@3x
group
Diff-white
group@3x-1
g-10@3x
c-racml-00000182527683826237515840000015528883865395830414@3x
group-1000001517@3x
group
Diff-white
group@3x-1
g-10@3x
c-racml-00000182527683826237515840000015528883865395830414@3x
group-1000001517@3x
group

De markt van JEX

0

+

Uitzendbureaus

0

+

Werkgevers

0

+ Miljard

Potentiële omzet

Onze succesformule

De arbeidsmarkt is zwaar gefragmenteerd en hopeloos verouderd. Wij gaan die transformeren. Met slimme technologie, premium services en superactuele data. Wij zien kansen waar anderen problemen zien. Wij zien oplossingen die nooit bedacht zijn. Wij doen wat nooit gedaan is. Wij zijn JEX.

Waarom klanten zo blij met ons zijn? Wij hebben altijd iets te bieden. Van advies en ondersteuning tot baanbrekende software en alles-in-1 oplossingen. Wij hebben de data uit de markt en de kennis en ervaring om onze klanten te laten groeien. Wij weten hoe ze écht succesvol kunnen zijn. Met JEX verslaan ze de markt.

Wij zitten nooit stil en zijn voortdurend op zoek naar nieuw succes. Met Augias Flex waarmee we succesvolle uitzendbureaus overnemen, met Mployment Brands dat investeert in uitzendbureaus met potentie, met de JEX Foundation die ondernemers aan ons bindt, met impactvolle partnerships en events en vooral met heel veel lef en energie. Alles om onze klanten te laten groeien, want als zij groeien dan groeien wij mee.

Onze belangrijkste businessmodellen

Abonnementsfee voor klanten
bij het gebruik van onze software

Opslag per gewerkt uur van uitzendkrachten
bij onze honderden uitzendbureaus

JEX Leadership

Wij geloven in actief leiderschap. Leiders die door de organisatie bewegen en aandacht hebben voor wat er nodig is. Leiders die zichtbaar zijn en elkaar continu tot het maximale uitdagen.

Ons management is krachtig en efficiënt. De directie bestaat uit onze CEO, CFO, CTO en Directeur JEX Backoffice.

Nick Hillebrand

Nick Hillebrand

CEO

Nick Hillebrand stuurt als CEO het leiderschap van JEX aan. Vanuit zijn verleden bij het Korps Mariniers heeft hij veel ervaring opgedaan in het leiden van teams onder heftige omstandigheden... Voor JEX heeft hij een uitzendorganisatie bestuurd als Algemeen Directeur en Financieel Directeur. Nu is hij als oprichter en CEO van JEX verantwoordelijk voor de strategie en visie en voor de materiële en immateriële waarde van de organisatie. Lees meer

Nick Tanis

Nick Tanis

CFO

De financiële    verantwoordelijkheid van JEX ligt  bij Nick Tanis. Als CFO ziet hij toe  op alles wat met geld en    financiële rapportage te maken heeft. Vanuit zijn... opleiding tot het niveau van Register Accountant en werkervaring bij Deloitte en Refresco heeft hij de ervaring en expertise om JEX op alle niveaus door de financiële processen te leiden. Daarnaast valideert hij alle businessmodellen van JEX voordat zij live gaan. Lees meer

Rick Willems

Rick Willems

CTO

Rick Willems gaat over IT bij JEX en stuurt ruim 90 specialisten aan. Hij houdt zich bezig met de doorontwikkeling van onze software en is samen met onze Head of Product verantwoordelijk voor... het eindresultaat van de producten. Zijn verleden in de detachering bij diverse bedrijven heeft hem veel ervaring opgeleverd. Rick is sinds de start van JEX betrokken en is via diverse functies opgeklommen tot de hoogste positie binnen IT. Lees meer

Bo Habets

Bo Habets

DIRECTEUR JEX BACKOFFICE

Bo Habets staat aan het roer bij JEX Backoffice, de servicetak van de organisatie. Bo stuurt met haar 18 jaar ervaring alle operationele processen rondom operational excellence aan. Ze heeft haar sporen in de... uitzendbranche ruimschoots verdiend. Zo werkte ze voor JEX tien jaar lang bij uitzendbureau Olympia en daarvoor bij JMW. Door haar ervaring weet ze als geen ander het antwoord op complexe vraagstukken. Waardevolle kennis die ze graag deelt. Lees meer

Onze cultuur

We groeien in recordtempo, op ambitie en succes. Maar wie is JEX? JEX is een mix van jonge, energieke, intelligente mensen en professionals met jarenlange ervaring. Wat ons verbindt zijn onze kernwaarden: lef om buiten de gebaande paden te lopen, energie om vol voor ons doel te gaan en verbinding, want alleen kom je ver maar samen kom je verder.

Lef, energie en verbinding zijn voor ons meer dan mooie woorden. Wij brengen die ook in praktijk. Met JEXtreme bijvoorbeeld. CEO Nick Hillebrand vertaalde zijn ervaring bij de elite-eenheden van de Nederlandse krijgsmacht; het Korps Mariniers, naar een speciaal medewerkersprogramma. JEXtreme is de ultieme ervaring in prioriteiten stellen, communicatie en persoonlijke groei. Zo ziet dat eruit:

Merkwaarde

Software en services is wat we doen, JEX is wie we zijn. Wij kennen de waarde van een sterk merk en investeren daar veel in. Onze ambitie reikt tot ver voorbij onze landsgrenzen, we vinden het dus belangrijk dat mensen weten wie we zijn en waar we voor staan.

Richard Verschoor

F2 coureur Richard Verschoor

JEX is trots sponsor van formule 2 coureur Richard Verschoor. Zijn missie? Racen in de Formule 1. Wij delen zijn winnaarsmentaliteit en helpen dit race-talent graag zijn droom te bereiken. Lees meer ↓

Battle of the Branche

Battle of the Branche

De ‘vetste’ wedstrijd van het jaar. Uitzendbureaus gingen met elkaar de strijd aan in simulatoren, professionele karts en Porsches op het circuit van Spa-Francorchamps. De drie snelste uitzendbureaus wonnen een geheel verzorgd raceweekend naar de 
GP van Italië.
 Lees meer ↓

433

433

De meest innovatieve speler binnen de arbeidsmarkt en de grootste voetbalgemeenschap ter wereld sloegen de handen ineen. The Platform for Work meets The Home of Football. Samen gingen we op zoek naar de nieuwe host van 433nl en de Messi, Ronaldo en Haaland onder de contentmakers. Lees meer ↓

Feyenoord

Feyenoord

Feyenoord en JEX zijn een ideale combinatie. Opgestroopte mouwen, lef en heel veel energie. Logisch dus dat JEX twee jaar lang te zien was op het trainingsshirt. Lees meer ↓

Kampioensdoek

Kampioensdoek

Een kampioenschap van Feyenoord vier je in stijl. Kan het nog mooier dan dit waanzinnige spandoek om het kampioenschap te vieren? Zeker, samen met de supportersvereniging Feyenoord hingen wij het om ons kantoor zodat de hele wereld het kon zien.  Lees meer ↓

Eerste project JEX Foundation

JEX Foundation

De JEX Foundation is jong maar staat als een huis. Die sterke basis is exact wat we Rotterdamse kinderen willen geven. Zodat ze gezond en veilig opgroeien. Met de eerste projecten, meer dan honderd donateurs, vele partners en flink wat publiciteit zijn we hard op weg.  Lees meer ↓

Onze toekomstplannen

We zijn net begonnen en gaan nu al richting een omzet van 200 miljoen per jaar. Want groot is niet groot genoeg voor ons. Wij kijken veel verder dan de meesten durven. Wij zien dat de Nederlandse uitzendmarkt groeit naar €40 miljard omzet in 2027. En dat de Europese markt nog gigantisch veel groter is. Dit biedt kansen voor ons én onze investeerders. Met onze zelfontwikkelde software en premium services, innovatiedrang en steeds grotere merkwaarde gaan we onze ambities waarmaken en hoge ogen te gooien op de markt.  

Wat onze ambities zijn? We gaan voor Europees marktleiderschap, meer dan een miljard euro omzet en een mogelijke beursgang. 

mask-group-2

Investeringskans

Mee doen met JEX? Dat kan. Investeer vanaf €5000,- tot een rente van 6,25%.  

Investeringskans

Veelgestelde vragen

A tincidunt amet eu ac commodo odio pulvinar vestibulum id. Sed ipsum iaculis malesuada imperdiet sed.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Kom in contact

Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden of heb je een vraag? Laat het ons weten en we nemen direct contact met je op.  

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.