Op zoek naar personeel?

Ben je als opdrachtgever op zoek naar personeel? Met het platform van JEX Works vul je openstaande vacatures gemakkelijk en snel in. We werken met de grootste database aan uitzendbureaus, waardoor er altijd veel beschikbare uitzendkrachten zijn. Ook snel je openstaande vacatures invullen? Ontdek het platform van JEX Works en ervaar zelf hoe gemakkelijk en efficiënt je openstaande vacatures invult.

 

Direct personeel vinden 

Uitzendbureaus Rotterdam

We zijn een Rotterdams bedrijf, waardoor we jarenlange samenwerkingen met veel verschillende Rotterdamse uitzendbureaus hebben. Dat maakt het makkelijk voor ons om snel beschikbaar personeel in Rotterdam te vinden.

Momenteel is er een flink tekort aan personeel in de havenstad. Hierdoor kan het lastig zijn om geschikt personeel te vinden. Door jarenlange samenwerkingen hebben we een grote database aan beschikbaar personeel opgebouwd. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om nieuw personeel te vinden, het wordt ook een stuk efficiënter.

Uiteraard werk je op het platform van JEX Works ook direct samen met uitzendbureaus uit verschillende randgemeentes. Zoek je bijvoorbeeld personeel in Capelle aan den IJssel, Ridderkerk of Berkel en Rodenrijs? Dan vul je ook hier openstaande vacatures gemakkelijk in.

Uitzendbureaus Amsterdam

Als je op zoek bent naar personeel in Amsterdam, ben je bij JEX Works aan het goede adres. Met het gemakkelijke systeem van JEX Works vind je ook in de hoofdstad van ons land snel personeel. We hebben in Amsterdam een grote database van aangesloten uitzendbureaus opgebouwd. Op het platform van JEX Works zie je dan ook direct het actuele aanbod van alle aangesloten uitzendbureaus in deze regio.

Amsterdam is de stad met de meeste inwoners van het land. Toch kan het vinden van personeel lastig zijn. Er is momenteel veel concurrentie en als je net denkt die ene geschikte kandidaat te hebben gevonden, kan het zijn dat deze toch voor een andere opdrachtgever kiest.

Wanneer je gebruik maakt van het systeem van JEX Works heb je direct inzicht in alle beschikbare kandidaten en kan je ook direct jouw vacature uitlichten. Op deze manier vind je gemakkelijk nieuwe kandidaten die je direct een aanbod kan doen. Zo vind je snel en efficiënt nieuw personeel.

Uitzendbureaus Den Haag

In Den Haag kan je met het platform van JEX Works direct met de grootste database aan uitzendbureaus aan de slag. Zo sta je direct in contact met alle aangesloten uitzendbureaus in Den Haag en krijg je meteen het beschikbare aanbod te zien.

Den Haag staat bekend als een stad waar onder andere de overheid, veel ambassades en het Vredespaleis te vinden zijn. Maar er zijn ook enorm veel bedrijven gevestigd. Al deze bedrijven hebben personeel nodig, wat ervoor zorgt dat de concurrentie groot is op de Haagse arbeidsmarkt. Hierdoor kan het voor veel opdrachtgevers lastig zijn om hun openstaande vacatures in te vullen.

Uitzendbureaus hebben vaak maar een beperkte hoeveelheid personeel beschikbaar waardoor het invullen van vacatures lastig is. Zeker als je ervoor kiest om met één uitzendbureau samen te werken. Met het platform van JEX Works werk je direct samen met alle aangesloten uitzendbureaus. Toch liever alleen met het uitzendbureau van jouw voorkeur werken? Dit is natuurlijk ook mogelijk.

Uitzendbureaus-haven-technisch-facilitair-personeel

JEX Works, de marktplaats voor de uitzendbranche

Met JEX Works werk je direct samen met honderden gecertificeerde uitzendbureaus op één platform. Zo vul je gemakkelijk en snel openstaande vacatures in, terwijl je zelf het overzicht houdt.

JEX Works verbindt namelijk alle databases van aangesloten uitzendbureaus aan elkaar. Zo werk je direct samen met het complete aanbod van alle aangesloten uitzendbureaus. Liever alleen samenwerken met het uitzendbureau wat jouw voorkeur heeft? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Zelf het gemak van JEX Works ervaren? Plan snel een demo in

 

Vind direct personeel

Inhuren, verhuren en beheren van personeel was nog nooit zo makkelijk. Zoek jij nieuw personeel of heb je beschikbaar personeel? JEX Works brengt vraag en aanbod samen.

Uitzendbureaus-randstad