18 januari 2023

Focus om te groeien

Sinds 2021 zitten de uitzenduren van FLEOX in de lift. Een stijging van 144% in het eerste jaar en 195% in het tweede jaar ten opzichte van voor de samenwerking met JEX. Met het volledig uitbesteden van de backoffice is alles geregeld rondom de administratieve- en financiële processen van uitzendkrachten. Daarnaast maakt FLEOX gebruik van Reversed Billing: de eenvoudige oplossing voor de verloning van zzp’ers. Resultaat? Geen omkijken meer naar facturatie, een verhoging van de cashflow en een verminderd financieel risico.

Type

Uitzendbureau

Maken gebruik van

JEX Backoffice

Samenwerking sinds

2021

Branche

Bouw & Techniek

Uitzenduren (2023)

195% ↑

De keuze voor JEX

Waarom FLEOX voor JEX koos? Daarvoor moeten we terug naar 2021. FLEOX zocht een partij voor hun backoffice. Een partij met een goede dienstverlening en een vertrouwd gevoel. Gesprekken bij meerdere organisaties brachten geen uitkomst. Tot de afspraak bij JEX op kantoor. Vanaf het eerste moment een klik, raakvlakken van bedrijfsculturen en overeenkomstige ambities. De voelbare energie en het menselijke aspect waren uiteindelijk doorslaggevend voor FLEOX. De basis voor een toekomst vol groei was gelegd.

Euromast Duinen Fleox

Backoffice

Maken gebruik van

0

Samenwerking sinds

0

%

Groei uitzenduren (2023)

“”

“Wij streven naar succes. Met onze werkwijze en werklust hebben wij de kracht om ons te onderscheiden van de rest.”

Jessey de Charon de Saint Germain

Co-owner FLEOX

fleox still 2

Meer dan 250 uitzendkrachten

FLEOX heeft voor 2024 een duidelijk doel: jaarlijks meer dan 250 uitzendkrachten plaatsen. Deze groeiambitie wordt versterkt door de samenwerking met JEX. Met persoonlijke ondersteuning, een groot netwerk aan aangesloten opdrachtgevers en minder administratieve lasten is er meer tijd en focus om kandidaten te matchen.

Ontmoet FLEOX

FLEOX is een uitzendbureau gespecialiseerd in de bouw en techniek. Met jarenlange expertise, een Rotterdamse mentaliteit en met een persoonlijke aanpak helpt FLEOX vakmensen en zzp’ers aan een baan of opdracht. Met geloof in vrijheid, toewijding en daadkracht wordt arbeidsbemiddeling naar een hoger niveau gebracht.

Duinen FLEOX interview Euromast
Duinen
FLEOX interview
Euromast

Laat je inspireren

Benieuwd wat JEX voor jou kan doen?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.