JEX.nl software

Personeel inhuren, verhuren en beheren in één

overzichtelijk platform


100+ aangesloten partners

JEX.nl is hét platform waar bedrijven en uitzendbureaus snel met elkaar kunnen schakelen. Met meer dan 100 aangesloten partners worden openstaande vacatures vanaf nu snel en eenvoudig ingevuld.

Inhouse developers

Wij ontwikkelen de software achter het JEX.nl platform helemaal zelf. Het platform wordt door onze eigen softwareontwikkelaars structureel doorontwikkeld aan de hand van feedback die de gebruikers aan ons terugkoppelen.

Werk volgens jouw eisen

Wij vertalen de wensen en behoeften van onze (potentiële) klanten direct door in de software. Mis je een functie? Geef jouw wensen aan ons door en onze zorgen developers zorgen ervoor dat je het zo snel mogelijk terugziet in het platform.

No cure, no pay

Het gebruik van de software is in de basis gratis. Je betaalt enkel (per transactie) als het tot een plaatsing komt.

Samenwerken in één platform 

Voor uitzendbureaus is JEX.nl hét platform waar je direct in contact komt met bedrijven die personeel zoeken. Bied jouw kandidaat direct aan bij één of meerdere bedrijven. Zo bespaar je tijd omdat je niet meer los met elk bedrijf hoeft te schakelen. 

Ben je als bedrijf juist op zoek naar personeel? Dan werk je met JEX.nl meteen met meer dan 100 uitzendbureaus, terwijl het voelt alsof je slechts met één partij zaken doet.éé Openstaande vacatures worden vanaf nu snel en eenvoudig ingevuld. Verspil geen extra tijd en energie meer met de werving en selectie van (tijdelijk) personeel.

Wil je meer weten over JEX.nl? Onze software consultants komen graag met je in contact.

Meer informatie

Bezoekadres
Honingerdijk 70-80
3062 NW Rotterdam

Nederland

 

Telefoonnummer
010 300 7869

 

E-mail
partners@jex.nl