Raad & Win!

Je hebt nog:

Doe mee

Hoeveel ballen zitten er in de Biro?

Er zitten veel ballen in de biro, maar hoeveel precies is de vraag. Raad hoeveel ballen er in de biro zitten en win een unieke leiderschapscursus van Unbreakable Academy en Jeroen van Rossum!

Doe je beste gok en laat ons via het formulier hiernaast weten hoeveel ballen er in de biro zitten. De gelukkige winnaar wordt per mail op 17 mei bekendgemaakt.

Je kan dit formulier maar één keer invullen. Meerdere deelnamen worden niet geregistreerd en meegenomen in de wedstrijd.

Wat kun je winnen?

Win een exclusieve leiderschapscursus van Unbreakable Academy. Met deze unieke en grensverleggende ervaring groeit jouw hele recruitmentafdeling onder begeleiding van experts. Tijdens het programma worden jij en je collega’s gestimuleerd om samen te werken en grenzen te verleggen om tot de beste prestaties te komen. Hieruit volgen leerzame momenten om in je dagelijkse werk toe te passen om nog betere resultaten te behalen.

Sneller en efficiënter vacatures invullen

JEX bouwt aan softwareoplossingen die onder andere het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt simpel maken. JEX Works is dé oplossing voor jouw personeelsproblemen. Via ons platform breng je jouw vacatures onder de aandacht bij honderden aangesloten gecertificeerde uitzendbureaus. Hierdoor vind je sneller zowel tijdelijk als vast personeel volgens de laatste wet- en regelgeving. 

Meer weten?

Backoffice_Visual