excelsior-banner-2

EXCELSIOR ROTTERDAM VROUWEN

PROFVOETBALSTER IN DE EREDIVISIE?
(G)EEN FULLTIME BAAN!

Uit het clublied van ‘Mister Excelsior’, Henk Zon: ‘’En je door geen zorgen wordt gekweld.’’ Ben je geen ferme jongen, allesbehalve een stoere knaap? Dan is het nog harder strijden voor rood en zwart. Ze doen het niet voor de poen. Ze doen het voor de roem. De roem van ons Excelsior.  

162.000 vrouwen, één droom. Profvoetbalster worden. Dag in dag uit keihard werken voor het hoogst haalbare om van je hobby je werk te maken. Of niet? 

Als voetbalster van Excelsior is het ook buiten de belijnde velden bloed, zweet en tranen. Om rond te kunnen komen en de huur en boodschappen te kunnen betalen, is een baan of diploma als vangnet essentieel. De Excelsior Vrouwen willen er alles aan doen om de top te bereiken om van het voetbal te kunnen leven. Een enkeling zal dit waarschijnlijk maar lukken. Een goede baan vinden die te combineren is met het voetbal, moet voor iedereen te doen zijn. Al lijkt zelfs dat door de gevraagde flexibiliteit vanuit een werkgever soms een hele uitdaging.
PLATFORM VOOR AMBITIE
Excelsior Rotterdam gaat op een innovatieve manier zorgdragen voor de maatschappelijke betrokkenheid van haar speelsters. Zo vinden de Excelsior Vrouwen makkelijker een kwalitatieve baan die te combineren is met hun sportieve ambities en garanderen Excelsior sponsoren zich van ambitieuze medewerksters met een topsportmentaliteit, terwijl ze tegelijkertijd de club een warm hart toe dragen.

JEX X EXCELSIOR

Groei en ontwikkeling van talent vormen belangrijke pijlers binnen JEX en Excelsior. Als buren van elkaar kwam het tot op heden niet verder dan wat zakelijke wedstrijdbezoeken. Een diepgaand gesprek onder het genot van een kop koffie was uiteindelijk aanleiding om de handen ineen te slaan. Met JEX kunnen wij een innovatieve oplossing bieden aan het ‘probleem’ van Excelsior Vrouwen die moeite hebben met het vinden van een flexibele baan, naast het zijn van voetbalster in de Eredivisie. 

 • player-excelsior1

  Ongelijke situatie

  De Excelsior Vrouwen leven hun droom. Al is het bikkelen om van hun droom te leven. Spelen in de Eredivisie, tegelijkertijd studeren, dagelijks trainen combineren met werk.

  “Het is een fulltime baan, zonder dat het een fulltime baan is.’’

 • player-excelsior2

  Uitdagend probleem

  Speelsters van Excelsior trainen vijf dagen per week en hebben, afhankelijk van het speelschema, in het weekend een wedstrijd. Waar hier bij andere clubs een vergoeding of een salaris tegenover staat, is dat bij Excelsior (nog) niet altijd het geval. 

  “Een baan naast het voetbal is noodzakelijk, al is dit, door de gevraagde flexibiliteit vanuit een werkgever, een uitdaging.’’ 

 • player-excelsior3

  Innovatieve oplossing

  Excelsior Rotterdam kan speelsters niet altijd en allemaal betalen, maar hen wel alle randvoorwaarden bieden voor zowel een mooie sportieve- als maatschappelijke carrière.

  “Dankzij het innovatieve platform van JEX koppelen we carrièremogelijkheden bij Excelsior sponsoren aan Excelsior Vrouwen die ook buiten het veld willen scoren.” 

INVENTIEF X ONTWIKKELEN

De eerste in Rotterdam, de enige in de Eredivisie. Excelsior is zowel inventief als realistisch. Met beperkte middelen het maximale bereiken. Ambitieus talent komt boven gelouterde grootverdieners. Kralingen is de bakermat voor ambitieuze meiden en vrouwen, het Van Donge & De Roo Stadion de opstap naar de top in het vrouwenvoetbal. Excelsior Rotterdam kan speelsters niet betalen, maar hen wel alle randvoorwaarden bieden voor zowel een mooie sportieve- als maatschappelijke carrière. Een innovatief platform met carrièremogelijkheden bij de aangesloten Excelsior sponsoren is daar het schoolvoorbeeld van.   

JEX X Platform voor personeel
met een topsportmentaliteit 
 

JEX bouwt softwareoplossingen die onder andere het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt simpel maken. Door een speciale Excelsior omgeving binnen het platform te ontwikkelen zorgen we ervoor dat de Excelsior Vrouwen, die zoeken naar een baan, gekoppeld worden aan Excelsior sponsoren die behoefte hebben aan personeel met een topsportmentaliteit.

1

JEX X EXCELSIOR ROTTERDAM

JEX richt in het matchingsplaftorm een speciale Excelsior omgeving in. Hierin worden alle speelsters (kandidaten) toegevoegd die op zoek zijn naar en beschikbaar zijn voor werk.

2

EXCELSIOR ROTTERDAM  X EXCELSIOR SPONSOREN

Excelsior sponsoren kunnen zich aansluiten op dit platform. Via de Excelsior omgeving vul je snel en eenvoudig vacatures met deze geschoolde en gemotiveerde speelsters.

3

EXCELSIOR SPONSOREN  X EXCELSIOR VROUWEN

Verzeker jezelf van personeel met een topsport-mindset, faciliteer een Eredivisie carrière en steun de club. Huur via het platform direct flexibele arbeidskrachten met een rood-zwart hart in. 

4

EXCELSIOR VROUWEN  X EXCELSIOR ROTTERDAM

Door anders te denken, kunnen we samen met JEX onze vrouwen een oplossing bieden die uniek is binnen het voetbal. We bevorderen op innovatieve wijze een duale carrière en maken het onze vrouwen makkelijker een passende baan te vinden. 

Kom alles te weten over personeel met een topsportmentaliteit en steun de club.  

Gaat jouw Excelsior hart sneller kloppen? En wil jij met je bedrijf een topsport carrière faciliteren? Kom tijdens de

Excelsior kennis events alles te weten over de mogelijkheden en schrijf je in!   

SAMEN STERK