Stroomlijn jouw verkoopproces

Een CRM-systeem is voor iedere organisatie van belang. Als organisatie wil jij weten wat de status van jouw klanten is en welke gesprekken jullie hebben gevoerd. De kleine details zijn vaak cruciaal in het verkoopproces. JEX Sales is jouw redding: een compleet klantbeheersysteem waarin jij als uitzendbureau of opdrachtgever je klantrelaties monitort. Hierdoor optimaliseer je de groei, efficiëntie en het succes van je bedrijf.

Waarom JEX Sales?

Onze voordelen

Communicatiebeheer

Zie precies en overzichtelijk welke telefoongesprekken, e-mails, meetings en notities je al hebt gevoerd met de lead of klant. Bepaal zo je vervolgacties.

Gestroomlijnd verkoopproces

JEX Sales automatiseert jouw gehele verkoopproces en neemt administratieve taken voor jou uit handen. Dit maakt jouw werk veel efficiënter.

Alle klant data

Met JEX Sales vind je alle informatie terug die je maar nodig hebt. Dit gaat veel verder dan functietitels: je leert je lead of klant écht kennen.

Overzichtelijk

In JEX Sales zie je al je leads en klanten terug in een overzichtelijke tijdlijn. Zo kan je eenvoudig zien waar jij en je (potentiële) klanten staan.

Hoe werkt JEX Sales?

Alle data op één plek

Elke interactie met een lead is opgeslagen in de overzichtelijke tijdlijn van JEX Sales. Telefoongesprekken, e-mails, meetings en notities kun je allemaal terugzien. Hierdoor hoef je nooit meer door je inbox of spreadsheets te zoeken naar informatie. 

grootste database

Soepel verkoopproces

Doordat JEX Sales alle klantdata en interacties op één plek opslaat, lopen jouw leads en klanten soepel door de sales funnel heen. Daarnaast zijn veel administratieve zaken niet meer jouw zorg: ook deze kunnen door JEX Sales geautomatiseerd worden.

JEX MSPR

Ontdek meer

JEX is dé one-stop-shop voor de arbeidsmarkt. We bieden je de totaaloplossing die je nodig hebt. Ontdek hier welke producten en diensten jouw werk nóg makkelijker kunnen maken.

JEX Works (Live)

Inhuren, verhuren en beheren van personeel was nog nooit zo makkelijk. Zoek je nieuw personeel voor je openstaande vacature of heb je als uitzendbureau personeel beschikbaar? JEX Works brengt vraag en aanbod samen.

JEX MSP  (Live)

De kracht van JEX Works ervaren, maar dan met meer persoonlijke ondersteuning? Haal het maximale uit ons platform met JEX MSP: dé professionele hulp bij het inhuur- en beheerproces van uitzendkrachten die opdrachtgevers nodig hebben.

JEX Sales  (Development)

De kleine details kunnen cruciaal zijn in het verkoopproces. JEX Sales is jouw redding: een compleet klantbeheersysteem waarin jij als uitzendbureau of opdrachtgever je klantrelaties kunt monitoren. Hierdoor optimaliseer je de groei, efficiëntie en succes van je bedrijf.

JEX Planning  (Bèta)

JEX Planning is dé oplossing voor het plannen en accorderen van gewerkte uren van uitzendkrachten. De uitzendkracht vult zijn of haar daadwerkelijk gewerkte uren in. Jij als uitzendbureau of opdrachtgever kan zo snel en overzichtelijk de uren goedkeuren.

JEX Payroll  (Research)

Is personeels- en salarisadministratie niet jouw grootste hobby? JEX Payroll is speciaal ontworpen om deze zaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Alle mutaties worden efficiënt en nauwkeurig verwerkt, zodat jij kloppende salarisruns kan draaien.

JEX ATS  (Bèta)

JEX Hire verzekert jou als uitzendbureau of opdrachtgever van een soepel wervingsproces. Deze ATS-oplossing begeleidt sollicitanten tijdig, effectief en snel door het sollicitatieproces. Daarnaast heb jij inzicht in alle relevante data van de sollicitanten binnen jouw werving.

JEX Employee  (Backlog)

JEX Employee is een Employee Self Service (ESS) oplossing: jouw medewerkers kunnen hiermee zelf loonstroken inzien, verlof aanvragen, uren inplannen en de registratie van verzuim regelen.

JEX Recruitment  (Backlog)

Ben jij op zoek naar personeel? JEX Recruitment biedt de oplossing. Door de koppelingen aan externe wervingskanalen en jouw eigen persoonlijke werkenbij-website vergroot je jouw instroom en zichtbaarheid.

JEX Backoffice (Live)

Een goed georganiseerde backoffice is essentieel voor het succes van elk uitzendbureau. JEX Backoffice biedt de oplossing en wordt jouw persoonlijke backoffice partner. Jij focust op waar je goed in bent, wij regelen de rest.

JEX Company Payroll  (Backlog)

Met JEX Company Payroll kan je jouw payrolling volledig uitbesteden. JEX neemt het volledige juridisch werkgeverschap over, inclusief de bijbehorende risico’s. Daarnaast adviseren we jou, als partner, om de juiste stappen te nemen.

JEX Freelance Factoring (Live)

Heb jij als freelancer vaak last van lange betaaltermijnen of uitblijvende betalingen van je klanten? Dat is met JEX Freelance Factoring verleden tijd. Wij nemen het volledige risico en beheer van jouw facturen over en betalen jou binnen 48 uur uit.

JEX Billing  (Backlog)

Factureren kan voor jou als zzp’er een lastige en tijdrovende klus zijn. JEX Billing verzorgt geautomatiseerde facturatie, direct na het accorderen van de uren. De uren worden snel en eenvoudig ingeschoten in jouw boekhoudsysteem.

JEXchange (Live)

Met JEXchange maak je kennis met diverse, vaak Nederlandse, bedrijven die pre-seed geld op willen halen voor zij met grote investeerders in zee gaan. Dit is voor jou als investeerder een mooi moment om in te stappen.

Payroll Giving (Live)

Bied jouw werknemers de kans om goede doelen te steunen, rechtstreeks vanaf hun loonstrook, mét belastingvoordeel. Op die manier dragen jij en je personeel bij aan een duurzame, sociale en eerlijke wereld.

Onze resources