Uitzendbureaus

Personeel verhuren en beheren op één plek

Kom direct in contact met nieuwe klanten

Voor uitzendbureaus is JEX.nl hét platform waar kandidaten snel en eenvoudig aan bedrijven worden gekoppeld. Kom in contact met bedrijven die personeel zoeken en bied jouw kandidaat direct aan bij één of meerdere bedrijven. Je bespaart enorm veel tijd omdat je niet meer met elk bedrijf los hoeft te schakelen. Kandidaten voorstellen, plaatsen en beheren gaat nu heel overzichtelijk op één plek.

Vind elke week nieuwe klanten

Wekelijks worden er nieuwe bedrijven aan het platform van JEX.nl toegevoegd. Zo vind jij elke week nieuwe klanten en kun je nieuwe kandidaten direct plaatsen bij openstaande vacatures. Op deze manier ontstaat er een bloeiend ecosysteem van bedrijven en uitzendbureaus die zorgen dat de (tijdelijke) vacatures snel worden ingevuld.

Geheel kosteloos

Het gebruik van het platform is geheel kosteloos. Je betaalt enkel (per transactie) als het tot een plaatsing van de kandidaat komt. Liever meteen jouw hele backoffice uitbesteden via JEX Verloning? Dan worden er helemaal geen kosten in rekening gebracht.


Alle openstaande vacatures op één plek

Interactief relatie- en personeelsoverzicht

Kom in contact met nieuwe opdrachtgevers

Kosteloos gebruik van het platform

Jouw voordelen als uitzendbureau

  • Gratis interactief relatieoverzicht
  • Personeel aanbieden en beheren in één omgeving
  • Vind eenvoudig nieuwe klanten
  • Gratis gebruik van het platform. Betaal alleen per transactie

Ga direct kosteloos aan de slag

Hoe werkt het?

  1. Plan een demo in met één van onze software consultants
  2. Stel je profiel in en importeer jouw kandidatenlijst
  3. Stel jouw kandidaten voor op één van de vele vacatures
  4. De kandidaat wordt geplaatst en gaat aan de slag
  5. Beheer jouw personeel op één plek. Gebruik kosteloos het platform als personeels- en relatieoverzicht.
flexbaas-1
4U-1
work-staff-1
vv-careers-1
flexforces-1
five-flex-1

Direct kandidaten plaatsen? Plan een demo

Wil je meer weten over de software van JEX.nl en wat het voor jouw uitzendbureau kan betekenen? Plan hier een demo met één van onze Software Consultants. Nadat zij persoonlijk langs zijn geweest kun je direct aan de slag op het platform.

Tijdens de demo leggen we precies uit hoe het platform werkt. We kijken welke behoeften jullie hebben als uitzendbureau en zorgen dat alle vragen zijn beantwoord. Tevreden? Dan beginnen we direct met de onboarding. Zo kunnen jullie meteen starten met het plaatsen van kandidaten.

Wat andere uitzendbureaus van JEX.nl vinden

"Via JEX.nl zie ik heel overzichtelijk welke bedrijven vacatures open hebben staan. Dit zijn voor mij warme leads waar ik direct mijn kandidaten voor kan aandragen." Vestigingsmanager - FlexForces Oud-Beijerland

Jouw hele backoffice uitbesteden

Naast het plaatsen en beheren van kandidaten is het ook mogelijk om de hele backoffice van jouw uitzendbureau uit te besteden. Heb jij een kandidaat geplaatst via JEX.nl? Dan heb je de keuze om jouw kandidaat op de loonlijst van JEX Verloning te zetten. Zo bespaar je nog meer tijd. Kijk nergens meer naar om en focus op wat voor jou écht belangrijk is.

Meer informatie

Bezoekadres
Honingerdijk 70-80
3062 NW Rotterdam

Nederland

 

Telefoonnummer
010 300 7869

 

E-mail
partners@jex.nl