Kennisbrunch euromast banner

De schoonmaakbranche is bij uitstek een sector die afhankelijk is van de beschikbaarheid van flexibel personeel. Door de enorme schaarste op de arbeidsmarkt en de steeds concretere plannen van het kabinet om flexwerk in te perken staat de branche voor grote uitdagingen.

Als innovatief techbedrijf in de uitzendmarkt bezitten we veel kennis over deze ontwikkelingen binnen de schoonmaakbranche. Als kennispartner blijven wij onze partners ook proactief informeren over deze veranderingen. Dat doen we door het bieden van nieuwe inzichten en waardevolle adviezen die zijn afgestemd op de laatste brancheontwikkelingen. Zo ook weer op 26 mei in de Euromast te Rotterdam!

Waar we het over gaan hebben

De toekomst van flexwerk
Wat houden de maatregelen van het kabinet nu precies in, welke impact heeft dat op de schoonmaakbranche en hoe bereid je je hier zo goed mogelijk op voor?

Spreker: Wim Davidse - Als succesvolle ondernemer, strateeg, auteur, redacteur en spreker maakt hij zich sterk voor dynamische en opwindende (flex)werkmerken.

Werven zonder geklets
Hoe vind en bind je talent, zonder je werkgeversetalage vol te hangen met slingers, maar door te kijken naar wat er al is? Wat maakt jou onderscheidend van de buren?

Spreker: Jeroen van Rossum – Als CHRO van JEX is hij verantwoordelijk voor een sterk werkgeversmerk en een modern en schaalbaar personeelsbeleid. Daarnaast waakt hij als CTO over de productvisie en de product roadmap van JEX.

Eventlocatie

Euromast Rotterdam
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam

Programma

  • 9.00 - 9.30 uur - Inloop / locatie Euromast Rotterdam
  • 9.30 uur - Presentaties door Jeroen van Rossum en Wim Davidse
  • 10.30 uur - Brunch
  • 12.00 uur - Netwerkgelegenheid
  • 12.30 uur - Einde kennis event
{size_type=auto, src=, alt=null, loading=lazy} 1 26 Mei 2023 Euromast Rotterdam Parkhaven 20 3016 GM Rotterdam Euromast Rotterdam Zuid-Holland Nederland [{date_field=Thu May 25 22:00:00 UTC 2023, tijd=09:00}] [] [] false