Verhuizing door de ogen van Ismay

Nieuwe maand, nieuwe werkweek, nieuw hoofdkantoor

Ismay - receptie

In alle vroegte druppelden de eerste JEX’ers met verhuisdoos onder de arm binnen. Vanaf vandaag betrekt JEX officieel het nieuwe hoofdkantoor aan de Nassaukade. Het over de Nieuwe Maas zwevende pand, De Brug, moet de fijne werkplek in Kralingen snel doen vergeten en brengt alle JEX’ers weer samen onder één dak. Door het ruimtegebrek werkte een groot deel namelijk in een tijdelijk noodgebouw. Wat betekent deze verhuizing voor de medewerkers? We vroegen het, Ismay – Team Lead Office & Facility en sinds dag 1 betrokken bij de verhuizing en verbouwing naar en van De Brug. 

Onmisbaar, onherkenbaar, oubollig

Waar er binnen de organisatie al over HQ JEX wordt gesproken, is De Brug bij het grote publiek nu nog bekend als het voormalig Unilever-pand. Nog wel inderdaad. Wie de binnenkant van het gebouw met eigen ogen aanschouwt, zal zijn of haar ogen niet geloven. Onmisbare schakel in het ‘eindresultaat’ is Ismay. Zonder Ismay hingen de Conimex-posters nog aan de muur en sierde het Dove-behang de Cup-a-Soup groene tapijtvloer.

Wat is de verhuizing voor Ismay?

“Mijn afgelopen maanden stonden volledig in het teken van de verbouwing en verhuizing. Waar ik dan vooral aan denk, is dat ik deze periode als bijzonder leerzaam en geweldig heb ervaren. Het was echt een avontuur en met alles wat er nog gedaan moet worden, is het dat voorlopig ook nog wel even. In mijn notitieblok kwam ik laatst mijn eerste aantekening van de verhuizing tegen. Nu lach ik er hardop om, maar ik had op dat moment geen flauw benul wat er allemaal komt kijken bij een verbouwing en verhuizing. Zeker niet van dit formaat. Wat het allemaal nog een stuk complexer maakt? We hadden te maken met een deadline van vier maanden. Eigenlijk onrealistisch, al hebben we het met z’n allen toch mooi voor elkaar gekregen.’’ 

"Het allermooiste aan deze verhuizing is misschien nog wel het feit dat we weer samen zijn met de gehele JEX-familie". 

Ismay Dissel- Team Lead Office & Facility

Waar is Ismay het meest trots op?

“Als je naar buiten kijkt en door het pand loopt, durf ik met zekerheid te zeggen dat ik heb bijgedragen aan een van de mooiste bedrijfspanden van Rotterdam. Ik zie dit echt als een van de hoogtepunten van mijn loopbaan binnen JEX. Het allermooiste aan deze verhuizing is misschien nog wel het feit dat we weer samen zijn met de gehele JEX-familie. Alle collega’s op een locatie maakt het keiharde werken meer dan waard. En dat uitzicht? Dat is de kers op de taart.’’ 

De favoriete kantoorspot van Ismay?

Van alle plekken op kantoor vind ik de receptie toch wel een echte eyecatcher. Deze centrale plek met het gouden JEX-logo is het hart van het gebouw en heeft een adembenemend uitzicht. Vanachter mijn laptop kan ik de hele dag genieten van de Rotterdamse skyline. 

Benieuwd naar meer verhuisverhalen? Houd vooral onze eventpagina, LinkedIn en Instagram in de gaten. 

false
DSC04126 (1)
DSC04128-1
DSC04229-1