JEX x Richard Verschoor 2024: de ‘Road to F1’ gaat door

24jgp12fe1218

Never change a winning team: ook in 2024 is ambitie wat ons verbindt met aanstormend talent FIA F2-coureur Richard Verschoor. Als hoofdpartner hebben we met Verschoor een gezamenlijke missie, met één ultiem doel: groeien, winnen en de allerbeste zijn. Die collectieve winnaarsmentaliteit beloofd een jaar vol prijzen. 

Een terugblik op 2023

‘2023 is een jaar waarin we veel geleerd hebben. We hebben veel bekers mee naar huis genomen. Maar ook een jaar waarin we niet constant genoeg waren. En dat moet in 2024 wel zo zijn. De hoogtepunten van 2023 waren zeker de overwinning in Oostenrijk, podium in Spa en podium in Abu Dhabi.’ Aldus Verschoor. Ook Nick Hillebrand (Algemeen Directeur JEX) kijkt terug op een succesvol jaar: ‘We verbinden ons sterk aan Richard en merken dat het partnership werkt. We zijn trots op hem, zien het lef dat hij toont en voelen de durf die hij uitstraalt.’ 

Buiten zijn races om speelde Richard een hoofdrol in de grootste activatiecampagne van JEX: Battle of the Branche 2023. Uitzendbureaus uit Nederland gingen met elkaar de strijd aan op het circuit. Niets was te gek: race simulatoren, karts en zelfs racen in Porsches. De hoofdprijs? Een geheel verzorgd raceweekend naar de GP van Italië, waar Richard om de overwinning streed in de F2. 

Een partnership met een gouden randje

Naast zijn aanwezigheid in de activatiecampagne Battle of the Branche is Richards gezicht ook wekelijks te zien op het hoofdkantoor van JEX. In zijn eigen kantoor ontvangt hij zijn partners, voert hij belangrijke gesprekken en doet hij al het werk dat naast de baan gedaan moet worden. 

Dat het een sterk partnership is blijkt ook uit de band tussen Nick en Richard. ‘Nick Hillebrand is voor mij erg belangrijk geweest in de afgelopen jaren, natuurlijk omdat hij als CEO van JEX bij mij is ingestapt als hoofdpartner. Maar, daarnaast hebben we ook een mooie relatie opgebouwd. Hij helpt mij bij het vinden van nieuwe partners en het verbeteren van de structuur in mijn partnernetwerk.’ Zoals Richard mooi zei. 

'Road to F1'

Met nog een laatste seizoen om kampioen te worden is het doel van Richard nog nooit zo helder geweest: de Formule 1 behalen. Het is een jaar van moeten, nu of nooit. Richard is realistisch, maar vastberaden: ‘Ik ben al jaren bezig om in de Formule 1 te komen. Ik heb nog één jaar om kampioen te worden en ik geloof oprecht dat ik goed genoeg ben om in de F1 te rijden.’ 

We kijken uit naar nog een jaar vol mooie samenwerkingen en verbinding met internationale markten. JEX is ook dit seizoen weer als vaste Verschoor-supporter te zien op de Europese circuits.  

#JEX #WorkAsOne #RoadtoF1

false