JEX is de trotse nieuwe hoofdsponsor van Richard Verschoor!

JEX_Richard2

Komend seizoen is JEX de trotse partner van Richard Verschoor, een aanstormend talent in de FIA Formule 2. Meer over dit mooie partnership lees je hier.

JEX stapt in de meest data en technologie gedreven sport ter wereld

Eén ding is zeker: JEX is ontzettend trots op dit nieuwe partnership. Het komende seizoen zijn wij de hoofdsponsor van Richard Verschoor, het Nederlandse talent in de FIA Formule 2. Deze klasse is de talentendivisie om door te groeien naar de Formule 1. Samen zijn we op een gezamenlijke missie om dit te realiseren.

‘We empower growth’, dat is waar wij als JEX voor staan. Het partnership reflecteert onze kernwaarden: verbinding, energie en lef. Door de samenwerking met Richard Verschoor verbinden wij ons opnieuw aan opkomend talent met dezelfde winnaarsmentaliteit.

Verbinding met internationale markten

JEX is een software- en services organisatie, gericht op de uitzendmarkt. We bieden dé totaaloplossing door het bouwen van een one-stop-shop voor de flexibele arbeidsmarkt. In verband met onze internationale ambities, stapt JEX in de meest data- en technologie gedreven sport ter wereld. Het is een sport waarin coureurs en hun crews topprestaties leveren in microseconden op basis van statistieken. De innovaties en de strategie waar de raceteams op vertrouwen, steunen op dezelfde principes die wij bij JEX omarmen.

Daarnaast verbinden we ons aan de groene ambities van de Formule sport, waarbij ze werken naar net zero uitstoot in 2030. Een missie die ons allemaal aangaat.

We kijken uit naar een mooie samenwerking en verbinding met internationale markten. JEX is binnenkort te zien op de Europese circuits.

#JEX #WorkAsOne

false