JEX gestegen naar 2e plek in LinkedIn Top 10 Startups 2023

SM092023_Banner_LinkedIn Top Startups 2023-2

Lef, energie en verbinding. De drie kernwaarden die alle JEX’ers uitstralen, en de basis van ons succes. In oktober 2019 ontstond het JEX dat nu niemand meer kent. Inmiddels zijn we met meer dan 270 JEX’ers.

Ons succes blijft niet onopgemerkt. JEX staat in 2023 namelijk op de 2e plek van LinkedIn’s ranglijst voor Top 10 Startups in Nederland. Wat deze positie opmerkelijk maakt? We zijn maar liefst zes plekken gestegen ten opzichte van vorig jaar.

De LinkedIn ranglijst voor startups is gebaseerd op personeelsgroei, interactie met het bedrijf en haar medewerkers op LinkedIn, de interesse in vacatures en de mate waarin een bedrijf in staat is om het beste talent aan te trekken. Precies waar JEX de focus op legt.

We empower growth. Wij groeien door onze klanten, partners en natuurlijk onze medewerkers te laten groeien. Zo maken wij impact op de arbeidsmarkt. In januari lanceren wij de one-stop-shop, dé totaaloplossing voor uitzendorganisaties.

JEX heeft niet alleen een enorme personeelsgroei meegemaakt, we hebben ook onze stempel gedrukt op de arbeidsmarkt. We lieten het kantoor aan de Honingerdijk achter ons en werken nu in De Brug, met het mooiste uitzicht van Rotterdam. In dit fantastische pand gaan we een nieuwe fase in en bouwen we verder aan de toekomst van JEX.

We zijn vastberaden om onze groei voort te zetten, innovatie te omarmen en een verschil te maken.  #WorkAsOne

Lees het hele artikel hier.

false