JEX main partner Harbour Run

harbourrun visual

Harbour Run 🤝 JEX

Verbinding, energie, lef. Met deze kernwaarden staat JEX voor groei, ontwikkeling en succes. Een partnership als een goedpassende hardloopschoen? Hardlopen verbindt, een obstakel run daagt uit en de haven bruist van de energie. Dat het overwinnen en het laten overwinnen van obstakels in ons DNA zit, maakt het aansluiten als main partner bij de Harbour Run een perfecte match-fit.

Groei met verbinding

JEX is een jong en snelgroeiend bedrijf. "Ons klantenbestand groeit enorm. Hierdoor hebben we meer dan 1300 klanten door heel Nederland. Toch willen we graag onze verbinding met het Rotterdamse bedrijfsleven houden, want hier liggen onze roots", aldus Nick Hillebrand, oprichter en algemeen directeur van JEX. "Samen met de Harbour Run en ons sponsorship met voetbalclub Feyenoord Rotterdam zorgen we dat we de connectie met onze stad houden."

In ‘veilige’ haven

De haven vormt voor JEX een belangrijke doelgroep. ‘’Met het partnership zijn we direct zichtbaar in en rondom de haven en bij bedrijven hieraan gelieerd. De Harbour Run past precies bij onze kernwaarden: verbinding, energie en lef!”. JEX zoekt naar verschillende manieren om medewerkers fit te houden en tegelijkertijd aan een team te bouwen. “We hebben met ons team dit jaar een militaire training gehad: JEXtreme. Je wordt daar mentaal weerbaarder van, het is goed voor de teambuilding en het is gewoon ontzettend tof om dit soort dingen te doen. Met deze samenwerking geven we hier ook een vervolg aan.”

Hand in hand

Martin den Ouden, Sales Manager van de Harbour Run, is blij met het nieuwe partnership: ‘’de Harbour run is voor JEX hét perfecte middel om het Rotterdamse bedrijfsleven te bereiken. Het is mooi om naast het Havenbedrijf Rotterdam ook met JEX een bedrijf met Rotterdamse roots toe te kunnen voegen als main partner. JEX zal met name door branding onderweg en op de start-/finishlocatie terug te zien zijn. Daarnaast zullen ze je een extra motivatie bieden om de finish te halen door hier proteïnerepen en water uit te delen!”

Klaar voor de start

Op zondag 2 oktober staan meer dan 30 JEX’ers aan de start van de Rotterdamse obstacle run. “We merken dat de Harbour Run leeft binnen JEX. Groepjes zijn aan het trainen en collega’s die zich nog niet hebben opgegeven worden uitgedaagd om alsnog mee te doen. En dan heb je nog de eeuwige discussie: loop je de 6 of 10 KM? We kijken ernaar uit om het obstakel parcours door de Rotterdamse haven af te leggen!”

false