NIEUWS: Het nieuwe hoofdkantoor van JEX is aangekleed met het grootste Nederlandse spandoek ooit

JEX-brug-unilever-pand-spandoek-feyenoord

Er werd al druk gespeculeerd door Feyenoord-fans over de plannen van de FSV om een groot gebouw in Rotterdam aan te kleden met het waanzinnige spandoek dat tijdens de kampioenswedstrijd werd onthuld. Het is nu eindelijk bekend: het spandoek is te zien op een locatie in het meest zichtbare en unieke gebouw aan de skyline van Rotterdam, het hoofdkantoor van JEX.

Als partner, maar vooral als supporter van Feyenoord, zijn we trots en voelen we ons vereerd om een bijdrage te leveren en een podium te geven aan de prachtige sfeeractie. Vanwege het partnership met Feyenoord en de prominente locatie van het nieuwe hoofdkantoor van JEX in Rotterdam, is De Brug aangekleed met het gigantische spandoek. Vanaf 20 mei hangt het spandoek, ter ere van de 16e landstitel van Feyenoord, volledig rondom het pand.

Sfeeractie FSV De Feijenoorder

Supportersvereniging FSV De Feijenoorder organiseert, faciliteert en financiert de vele spandoeken en sfeeracties in De Kuip. Tijdens de kampioenswedstrijd Feyenoord - Go Ahead Eagles op 14 mei, heeft de FSV een enorme sfeeractie gelanceerd over de gehele eerste ring van het stadion. Het doek van 520 meter lang en 19 meter breed (of in Rotterdamse begrippen: drie keer de Euromast) heeft daarmee een record gevestigd in Nederland. Nog nooit eerder is er zo’n groot spandoek getoond in een stadion.

Met liefde voor de club

Het spandoek is gemaakt door het sfeerteam, dat geheel bestaat uit vrijwilligers. Bij de totale actie zijn zo’n 200 vrijwilligers van de FSV betrokken geweest. Allemaal Feyenoord-fans in hart en nieren, die dit met alle liefde voor de club doen. Het doek bevat de jaartallen van de vorige landstitels en de tekst van een bekend Feyenoord-lied: ‘Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag? Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag.’

Official Training Partner Feyenoord Rotterdam

Als JEX zijn we onbeschrijflijk trots dat wij deel uit mogen maken van deze mooie sfeeractie van de FSV. In 2021 lieten we onze warme band met Rotterdam Zuid al zien, toen wij de allereerste Official Training Partner van Feyenoord werden. De afgelopen twee seizoenen hebben we hand in hand en zij aan zij gestaan met de Rotterdamse voetbalclub.

De FSV zocht een prominente locatie in Rotterdam, die groot genoeg was om het spandoek te huisvesten. JEX als sponsor van Feyenoord en bewoner van één van de meest prominente panden in Rotterdam, was daarmee de perfecte gelegenheid. Ons nieuwe pand is daarbij ook één van de weinige panden die geschikt is voor dit type spandoek.

Voorbereiding op strikte veiligheidseisen

Direct na de sfeeractie in De Kuip heeft de FSV het spandoek gereed gemaakt om in de buitenlucht op te hangen volgens de veiligheidsnormen. Het bevestigen gebeurt onder leiding van de FSV samen met het vaste klimbedrijf Insight Access, dat ook de actie op het Hofplein bij het laatste kampioenschap had gerealiseerd.

Na grondige inspecties is de locatie goed bevonden. JEX zal zelf ook extra toezien op de veiligheidseisen. Het pand is momenteel nog in verbouwing tot eind juni. Beheerders van het gebouw (MVGM) hebben ook akkoord gegeven op de actie.

Vanaf medio 2023 wordt De Brug, het voormalig hoofdkantoor van Unilever Rotterdam, officieel het nieuwe hoofdkantoor van JEX. Het gebouw is 133 meter lang en zweeft 2 meter boven de oude Blue Band-fabriek. De Brug is de ultieme positie in de stad waar JEX thuishoort en waar we deel van uitmaken: Rotterdam.

Over JEX

JEX staat voor ‘Job Exchange’ en is opgericht in 2020. We zijn een softwareorganisatie met de focus op de flexibele arbeidsmarkt. Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam bedienen we heel Nederland, ondersteunen we honderden uitzendbureaus en meer dan duizend opdrachtgevers.

Met een verdrievoudigde omzet en een verdubbeld personeelsbestand, zijn we in een jaar tijd uit de witte villa aan Honingerdijk gegroeid. In 2022 zijn we uitgeroepen tot het jongste bedrijf in de LinkedIn Top 10 Startups. Inmiddels zijn we een prominente speler in de Nederlandse markt met onze bewezen producten JEX Backoffice en JEX Works. JEX is onder andere de Official Training Partner van Feyenoord, partner van The Social Handshake en hoofdsponsor van F2-coureur Richard Verschoor.

false