Verloning

Verloning is het proces rondom het betalen van salarissen. Hierbij moet je niet alleen denken aan het loon dat je op je rekening krijgt maar ook  aan kosten die afgedragen moeten worden tijdens het uitbetalen. Dit zijn kosten zoals pensioenpremies, verzekeringen en natuurlijk ook belastingen.  

Het uitbetalen van medewerkers klinkt namelijk als iets gemakkelijks, maar niets is minder waar. Het bedrag wat je moet uitbetalen en moet afdragen is namelijk van enorm veel factoren afhankelijk. Wil jij je verloning zorgeloos laten verlopen? Lees dan vooral verder.   

Verloning

Verloning voor uitzendbureaus

Zeker voor uitzendbureaus kan verlonen lastig zijn. Dit komt omdat uitzendkrachten verlonen namelijk een stuk ingewikkelder is dan het uitbetalen van werknemers in vaste dienst. Waar werknemers in vaste dienst over het algemeen iedere maand hetzelfde bedrag ontvangen en dezelfde kosten afdragen, is dit bij uitzendkrachten een ander verhaal.  

Uitzendkrachten worden ingepland waardoor ze meer of minder uren werken per maand. Ook kunnen ze bij meerdere opdrachtgevers tegen een ander loon aan het werk gaan. En heb je de uren en tarieven eindelijk inzichtelijk? Dan moet je nog rekening houden met de cao’s en natuurlijk de wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche.  

Door al deze zaken kan het soms zijn dat er iets fout gaat in de verloning van jouw uitzendkrachten. Enorm balen voor de uitzendkrachten, voor jou en natuurlijk voor de administratief medewerker die de verloning uitvoert. Om dit te voorkomen kiezen veel uitzendbureaus ervoor om hun verloning uit te besteden. Dit, zodat je uitzendkrachten correct worden uitbetaald en je hier zelf geen tijd en moeite aan kwijt bent.  

verloning-uitzendbureaus

Verloon jouw uitzendkrachten via JEX Backoffice

Wanneer je ervoor kiest om jouw verloning via JEX Backoffice te doen kies je ervoor om jouw salarisadministratie zorgeloos te laten verlopen. Jij geeft de uren en tarieven van jouw uitzendkrachten door en wij doen de rest. Zo weet je zeker dat jouw uitzendkrachten correct en op tijd worden betaald zonder dat jij ernaar om hoeft te kijken. En dat ook nog eens tegen de lage factor van slechts 1.70.

Laat je gegevens achter