Vergroot jouw impact op de wereld

Jouw werknemers de kans geven om eenvoudig maatschappelijk impact te maken? Met The Social Handshake bied je werknemers de kans om goede doelen te steunen, rechtstreeks vanaf hun loonstrook, mét belastingvoordeel. Op die manier dragen jij en je personeel bij aan een duurzame, sociale en eerlijke wereld.

Waarom Payroll Giving?

Onze voordelen

Meer impact

Vergroot de positieve impact van jouw bedrijf. Draag samen met je personeel bij aan een duurzame en sociale wereld.

Aantrekkelijke werkgever

Werknemers vinden het belangrijk om iets goeds te doen. Door Payroll Giving aan te bieden word je als werkgever aantrekkelijker voor potentieel personeel.

Makkelijke set-up

Payroll Giving is binnen één uur opgezet voor jouw bedrijf. Daarna kost het jou maximaal 30 minuten per maand.

Meer inzicht

Je ontvangt een compleet overzicht van de impact die jij en je personeel maken. Zo weet je wat jouw personeel belangrijk vindt.

Hoe werkt Payroll Giving

Samenwerking

Om Payroll Giving aan te kunnen bieden, is JEX trotse partner van The Social Handshake. Dit is hét platform voor het steunen van goede doelen, rechtstreeks vanuit het salaris.  

weinig belasting-1

Belastingvoordeel

Payroll Giving is met de belastingdienst afgestemd, waardoor voor jou en je werknemers een belastingvoordeel ontstaat. Daarmee kun jij als werkgever de impact van donaties van jouw medewerkers maximaal vergroten. 

goede doelen-2

100% naar goede doelen

Alles wat bij Payroll Giving binnenkomt, gaat direct naar de goede doelen. Kies op het overzichtelijke platform van The Social Handshake welke goede doelen jij wilt steunen. Alle goede doelen die bij Payroll Giving zijn aangesloten voldoen aan strenge criteria. Zo weet jij zeker dat jouw donatie goed uitgegeven wordt. 

Contact opnemen
MSPR-1
 • The Social Handshake en JEX

  JEX heeft zelf vier goede doelen geselecteerd op basis van onze kernwaarden Lef, Verbinding en Energie. En ons dagelijkse motto #WorkAsOne natuurlijk ;).

  Kinderfonds MAMA

  Verbinding - Kinderfonds MAMAS

  Kinderfonds MAMAS brengt in Zuid-Afrika net dat extra beetje verbinding tussen kinderen in ernstige armoede van 0 tot 18 jaar. Verbinding met elkaar en met de wereld om hen heen. Dit doen ze door vrouwen te ondersteunen die hen dagelijkse zorg, voeding, speelplekken, scholing en nog veel meer bieden.
 • The Social Handshake en JEX

  JEX heeft zelf vier goede doelen geselecteerd op basis van onze kernwaarden Lef, Verbinding en Energie. En ons dagelijkse motto #WorkAsOne natuurlijk ;).

  KLABU

  Energie – KLABU

  Energie is iets waar KLABU zich volledig voor inzet. KLABU betekent ‘club’ in Swahili. Ze zetten sportclubs op in vluchtelingenkampen om ze meer verbinding, hoop, vertrouwen en menselijkheid te bieden in omstandigheden die veel van ons zich niet kunnen voorstellen. 
 • The Social Handshake en JEX

  JEX heeft zelf vier goede doelen geselecteerd op basis van onze kernwaarden Lef, Verbinding en Energie. En ons dagelijkse motto #WorkAsOne natuurlijk ;).

  Bellingcat

  Lef – Bellingcat

  Bellingcat is een internationaal collectief van onderzoekers en burgerjournalisten vol lef. Ze brengen misstanden aan het licht om transparantie, gerechtigheid en verantwoording te versterken. Dit doen ze om een maatschappelijke (en kloppende) stempel zetten op het nieuws. Want dat is alles wat voor hen telt.
 • The Social Handshake en JEX

  JEX heeft zelf vier goede doelen geselecteerd op basis van onze kernwaarden Lef, Verbinding en Energie. En ons dagelijkse motto #WorkAsOne natuurlijk ;).

  JUSTDIGGIT

  #WorkAsOne - Justdiggit

  Justdiggit en lokale partners werken samen met boeren in Afrika om droog land weer groener te maken. Door middel van activeren en inspireren werken zij naar een positieve impact op klimaatverandering en natuur. 

Ontdek meer

JEX is dé one-stop-shop voor de arbeidsmarkt. We bieden je de totaaloplossing die je nodig hebt. Ontdek hier welke producten en diensten jouw werk nóg makkelijker kunnen maken.

JEX Works (Live)

Inhuren, verhuren en beheren van personeel was nog nooit zo makkelijk. Zoek je nieuw personeel voor je openstaande vacature of heb je als uitzendbureau personeel beschikbaar? JEX Works brengt vraag en aanbod samen.

JEX MSP  (Live)

De kracht van JEX Works ervaren, maar dan met meer persoonlijke ondersteuning? Haal het maximale uit ons platform met JEX MSP: dé professionele hulp bij het inhuur- en beheerproces van uitzendkrachten die opdrachtgevers nodig hebben.

JEX Sales  (Development)

De kleine details kunnen cruciaal zijn in het verkoopproces. JEX Sales is jouw redding: een compleet klantbeheersysteem waarin jij als uitzendbureau of opdrachtgever je klantrelaties kunt monitoren. Hierdoor optimaliseer je de groei, efficiëntie en succes van je bedrijf.

JEX Planning  (Bèta)

JEX Planning is dé oplossing voor het plannen en accorderen van gewerkte uren van uitzendkrachten. De uitzendkracht vult zijn of haar daadwerkelijk gewerkte uren in. Jij als uitzendbureau of opdrachtgever kan zo snel en overzichtelijk de uren goedkeuren.

JEX Payroll  (Research)

Is personeels- en salarisadministratie niet jouw grootste hobby? JEX Payroll is speciaal ontworpen om deze zaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Alle mutaties worden efficiënt en nauwkeurig verwerkt, zodat jij kloppende salarisruns kan draaien.

JEX ATS  (Bèta)

JEX Hire verzekert jou als uitzendbureau of opdrachtgever van een soepel wervingsproces. Deze ATS-oplossing begeleidt sollicitanten tijdig, effectief en snel door het sollicitatieproces. Daarnaast heb jij inzicht in alle relevante data van de sollicitanten binnen jouw werving.

JEX Employee  (Backlog)

JEX Employee is een Employee Self Service (ESS) oplossing: jouw medewerkers kunnen hiermee zelf loonstroken inzien, verlof aanvragen, uren inplannen en de registratie van verzuim regelen.

JEX Recruitment  (Backlog)

Ben jij op zoek naar personeel? JEX Recruitment biedt de oplossing. Door de koppelingen aan externe wervingskanalen en jouw eigen persoonlijke werkenbij-website vergroot je jouw instroom en zichtbaarheid.

JEX Backoffice (Live)

Een goed georganiseerde backoffice is essentieel voor het succes van elk uitzendbureau. JEX Backoffice biedt de oplossing en wordt jouw persoonlijke backoffice partner. Jij focust op waar je goed in bent, wij regelen de rest.

JEX Company Payroll  (Backlog)

Met JEX Company Payroll kan je jouw payrolling volledig uitbesteden. JEX neemt het volledige juridisch werkgeverschap over, inclusief de bijbehorende risico’s. Daarnaast adviseren we jou, als partner, om de juiste stappen te nemen.

JEX Freelance Factoring (Live)

Heb jij als freelancer vaak last van lange betaaltermijnen of uitblijvende betalingen van je klanten? Dat is met JEX Freelance Factoring verleden tijd. Wij nemen het volledige risico en beheer van jouw facturen over en betalen jou binnen 48 uur uit.

JEX Billing  (Backlog)

Factureren kan voor jou als zzp’er een lastige en tijdrovende klus zijn. JEX Billing verzorgt geautomatiseerde facturatie, direct na het accorderen van de uren. De uren worden snel en eenvoudig ingeschoten in jouw boekhoudsysteem.

JEXchange (Live)

Met JEXchange maak je kennis met diverse, vaak Nederlandse, bedrijven die pre-seed geld op willen halen voor zij met grote investeerders in zee gaan. Dit is voor jou als investeerder een mooi moment om in te stappen.

Payroll Giving (Live)

Bied jouw werknemers de kans om goede doelen te steunen, rechtstreeks vanaf hun loonstrook, mét belastingvoordeel. Op die manier dragen jij en je personeel bij aan een duurzame, sociale en eerlijke wereld.

Onze resources