Let's Grow Your Business

Let’s Grow Your Business event – Growth by Example 

Omdat JEX in korte tijd heel snel is gegroeid, en als één van de doelstellingen heeft om de uitzendbranche te verlichten, organiseerden wij een event om onze kennis over groei te delen met uitzendbureaus. Hiermee kwam 30 september de allereerste editie van Let’s Grow Your Business tot leven.  

Met als thema “Growth by Example”, begon deze avond in de Boardroom van De Kuip. Uitzendbureaus kregen de kans om te netwerken, meer inzichten te verkrijgen in hun eigen groei en hoe ze zich hier verder in konden ontwikkelen. Toch had deze avond veel meer in petto dan alleen netwerken en groei.  

Onze Commercieel Manager, Peter Weststrate, was de host gedurende de avond. Deze werd afgetrapt door Joffrey van der Stap, die als Recruitment Marketeer hier ook het belang van deze functie uitlegde aan de (beginnende) uitzendbureaus. Het stokje werd daarna doorgegeven aan professioneel scheidsrechter en politieagent Danny Makkelie. Hier werd een mooi bruggetje gemaakt van het belang van samenwerking, rechtvaardig oordelen en keuzes durven te maken, naar het effect hiervan op de groei van je business.  

Sander Aarts heeft het rijtje van inspirerende sprekers afgesloten deze avond. Hij nam ons mee in zijn keuzeproces om de Unbreakable Academy op te zetten en hoe zijn militaire achtergrond hier een rol in heeft gespeeld. Hij deed dit met een ontroerend verhaal als krachtige afsluiter.  

Gedurende de avond werden de gasten voorzien van een hapje en een drankje. Na de presentaties werd de borrel doorgezet met een live zangeres. Onze gasten gingen voldaan en geïnformeerd naar huis. Wij kijken terug op een succesvol eerste event, waar we onze kennis over groei met plezier hebben gedeeld. 

{size_type=auto, src=, alt=null, loading=lazy} 1 30 september 2022 Boardroom, de Kuip Van Zandvlietplein 1 3077 AA Rotterdam Boardroom, de Kuip Zuid-Holland Nederland [{date_field=2022-09-30 00:00:00, tijd=20:00}] [] [] false