CRM voor uitzendbureaus

Om het overzicht te bewaren, gebruiken veel uitzendbureaus een Customer Relationship Management (CRM) systeem. Helaas zijn deze vaak niet gebouwd op bepaalde behoeften vanuit de branche, waardoor deze niet inspelen op de behoeftes vanuit een uitzendbureau. Bij JEX is een speciaal CRM ontwikkeld op basis van de behoeftes vanuit de uitzendbranche. Zo heb je een CRM-systeem wat speciaal is afgestemd op jouw wensen.

CRM-voor-uitzendbureaus

Wat is een CRM-systeem?

Een CRM-systeem is software die je helpt bij het beheren van klantactiviteiten en klantgegevens. Zo weet je precies welke stappen een (potentiële) klant heeft doorlopen en welke interesses deze heeft. Ook houdt het systeem de gegevens van klanten bij, waardoor de klantinformatie altijd direct inzichtelijk is. Zo kunnen klanten beter geholpen worden.

Ook heb je meer inzicht in de processen die klanten doorlopen, waardoor je bijvoorbeeld het proces rondom sales of marketing kan verbeteren. Je kan namelijk gemakkelijk knelpunten achterhalen, doordat je deze bij meerdere klanten terug kan zien.

wat-is-een-crm-systeem

Waarom is een CRM-systeem handig voor uitzendbureaus?

Een CRM-systeem helpt uitzendbureaus in het bijhouden van het contact met opdrachtgevers en de plaatsingen van uitzendkrachten. Om die reden is ons CRM-systeem ook speciaal gemaakt voor uitzendbureaus.

Dit is gedaan door meer de focus te leggen op de verschillende opdrachtgevers en plaatsingen die een uitzendbureau heeft. Hier kunnen notities, documenten, contactpersonen en locaties aan gekoppeld worden. Zo heb je direct inzicht in welke plaatsingen een opdrachtgever heeft en heb je alle benodigde informatie rondom deze plaatsing direct bij de hand.

CRM-systeem-voor-uitzendbureaus

De one-stop-shop van JEX

Zoek je een CRM-systeem dat speciaal gemaakt is voor uitzendbureaus, kies dan voor de one-stop-shop van JEX. Naast een op maat gemaakt CRM, vind je hier ook andere software die specifiek is gemaakt voor uitzendbureaus. De one-stop-shop bevat namelijk ook nog een ATS, ESS, planning tool, urentool en is aangesloten op onze marktplaats. Zo ben je als uitzendbureau direct voorzien van alle software die je nodig hebt!

Vraag meer informatie aan