Rijnmond / NOS: Oud-marinier Nick is pas 31, maar runt een miljoenenbedrijf in Rotterdam

nick-hillebrand-rijnmond-nos

“Hij is nog maar 31 jaar oud, maar staat al aan het hoofd van een miljoenenbedrijf. Nick Hillebrand timmert aan de weg met JEX, voor velen bekend als shirtsponsor van Feyenoord en sinds vorige week gevestigd in het voormalige Unilever-gebouw. De sky is the limit voor de ambitieuze oud-marinier: hij wil over enkele jaren een miljardenomzet maken én Rotterdam iets teruggeven.”

Lees hier het hele interview van Nick met Rijnmond op de NOS.

Highlights

  • Met slechts 31 jaar aan het roer van een miljoenenbedrijf, laat onze CEO Nick Hillebrand zien hoe ambitie, doorzettingsvermogen en innovatie hand in hand gaan bij JEX.
  • Vanuit ons gloednieuwe kantoor in het voormalige Unilever-gebouw kijken we uit over het bruisende Rotterdam, terwijl we blijven groeien en innoveren.
  • Gestart in 2020 met een team van 8, zijn we nu gevestigd in een gebouw van 15.000 m², met ruimte voor 1.000 medewerkers, en een omzet van €150 miljoen. Maar zoals Nick zegt, "voor ons gaat het veel te langzaam".
  • We zetten ons in voor groei, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling, terwijl we de grenzen van wat mogelijk is verleggen. Met lef, toewijding en een visie voor de toekomst, willen we over enkele jaren een miljardenomzet bereiken en JEX marktleider maken.
  • Maar we willen niet alleen groeien en bloeien - we willen ook teruggeven aan onze gemeenschap. Als trotse maatschappelijke partner van voetbalclub Excelsior, investeren we al flink in Rotterdam, en we hebben grootse plannen voor de toekomst.
  • Onze reis stopt niet bij de grenzen van Nederland. We kijken uit naar onze internationale uitbreiding en de ontwikkeling van JEX.
false