Zorgeloze uitbetaling
voor freelancers

Heb jij als freelancer vaak last van lange betaaltermijnen of zelfs volledig uitblijvende betalingen van je klanten? Dat is met JEX Freelance Factoring verleden tijd. Wij nemen het volledige risico en beheer van jouw facturen over en betalen jou, na kredietcheck van jouw klant, binnen 48 uur uit. Zo heb jij altijd snel het verdiende geld van je klanten binnen. 

Waarom JEX Freelance Factoring?

Onze voordelen

Volledige betaling binnen 48 uur

Wij betalen je factuur volledig en binnen 48 uur uit. Zo hoef je nooit meer te wachten op het geld van je klanten.

Geen debiteurenbeheer

Met het overnemen van jouw facturatie, nemen we ook het beheer over. Hierdoor bespaar jij kostbare tijd.

Geen debiteurenrisico

Het volledige risico op wanbetaling van je klanten ligt vanaf nu bij JEX Freelance Factoring.

Eenvoudig

JEX Freelance Factoring is gekoppeld aan jouw facturatie via JEX Billing. Zo maken we het echt eenvoudig.

Hoe werkt JEX Freelance Factoring?

Geen risico en beheer

Jij bent een freelancer, dus een specialist in jouw vakgebied. Daarom laten we jou graag focussen op dat waar je goed in bent, want het nabellen van klanten hoort hier niet bij. Daarom nemen wij het risico en beheer van jouw facturen over en betalen jou, na kredietcheck van jouw klant, op voorhand uit. 

Persoon is onder de indruk van een informatief dashboard

Betaling binnen 48 uur

Voorraad inkopen of door naar een volgende opdracht? Dan wil je niet wachten op het geld van je vorige klus. JEX betaalt jouw factuur binnen 48 uur uit. Voor 100% betaling en dekking betaal je 4% per factuur, voor 90% betaling en dekking rekenen wij 3%. 

betaling binnen 48 uur

Ontdek meer

JEX is dé one-stop-shop voor de arbeidsmarkt. We bieden je de totaaloplossing die je nodig hebt. Ontdek hier welke producten en diensten jouw werk nóg makkelijker kunnen maken.

JEX Works (Live)

Inhuren, verhuren en beheren van personeel was nog nooit zo makkelijk. Zoek je nieuw personeel voor je openstaande vacature of heb je als uitzendbureau personeel beschikbaar? JEX Works brengt vraag en aanbod samen.

JEX MSP  (Live)

De kracht van JEX Works ervaren, maar dan met meer persoonlijke ondersteuning? Haal het maximale uit ons platform met JEX MSP: dé professionele hulp bij het inhuur- en beheerproces van uitzendkrachten die opdrachtgevers nodig hebben.

JEX Sales  (Development)

De kleine details kunnen cruciaal zijn in het verkoopproces. JEX Sales is jouw redding: een compleet klantbeheersysteem waarin jij als uitzendbureau of opdrachtgever je klantrelaties kunt monitoren. Hierdoor optimaliseer je de groei, efficiëntie en succes van je bedrijf.

JEX Planning  (Bèta)

JEX Planning is dé oplossing voor het plannen en accorderen van gewerkte uren van uitzendkrachten. De uitzendkracht vult zijn of haar daadwerkelijk gewerkte uren in. Jij als uitzendbureau of opdrachtgever kan zo snel en overzichtelijk de uren goedkeuren.

JEX Payroll  (Research)

Is personeels- en salarisadministratie niet jouw grootste hobby? JEX Payroll is speciaal ontworpen om deze zaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Alle mutaties worden efficiënt en nauwkeurig verwerkt, zodat jij kloppende salarisruns kan draaien.

JEX ATS  (Bèta)

JEX Hire verzekert jou als uitzendbureau of opdrachtgever van een soepel wervingsproces. Deze ATS-oplossing begeleidt sollicitanten tijdig, effectief en snel door het sollicitatieproces. Daarnaast heb jij inzicht in alle relevante data van de sollicitanten binnen jouw werving.

JEX Employee  (Backlog)

JEX Employee is een Employee Self Service (ESS) oplossing: jouw medewerkers kunnen hiermee zelf loonstroken inzien, verlof aanvragen, uren inplannen en de registratie van verzuim regelen.

JEX Recruitment  (Backlog)

Ben jij op zoek naar personeel? JEX Recruitment biedt de oplossing. Door de koppelingen aan externe wervingskanalen en jouw eigen persoonlijke werkenbij-website vergroot je jouw instroom en zichtbaarheid.

JEX Backoffice (Live)

Een goed georganiseerde backoffice is essentieel voor het succes van elk uitzendbureau. JEX Backoffice biedt de oplossing en wordt jouw persoonlijke backoffice partner. Jij focust op waar je goed in bent, wij regelen de rest.

JEX Company Payroll  (Backlog)

Met JEX Company Payroll kan je jouw payrolling volledig uitbesteden. JEX neemt het volledige juridisch werkgeverschap over, inclusief de bijbehorende risico’s. Daarnaast adviseren we jou, als partner, om de juiste stappen te nemen.

JEX Freelance Factoring (Live)

Heb jij als freelancer vaak last van lange betaaltermijnen of uitblijvende betalingen van je klanten? Dat is met JEX Freelance Factoring verleden tijd. Wij nemen het volledige risico en beheer van jouw facturen over en betalen jou binnen 48 uur uit.

JEX Billing  (Backlog)

Factureren kan voor jou als zzp’er een lastige en tijdrovende klus zijn. JEX Billing verzorgt geautomatiseerde facturatie, direct na het accorderen van de uren. De uren worden snel en eenvoudig ingeschoten in jouw boekhoudsysteem.

JEXchange (Live)

Met JEXchange maak je kennis met diverse, vaak Nederlandse, bedrijven die pre-seed geld op willen halen voor zij met grote investeerders in zee gaan. Dit is voor jou als investeerder een mooi moment om in te stappen.

Payroll Giving (Live)

Bied jouw werknemers de kans om goede doelen te steunen, rechtstreeks vanaf hun loonstrook, mét belastingvoordeel. Op die manier dragen jij en je personeel bij aan een duurzame, sociale en eerlijke wereld.

Meer weten over JEX Freelance Factoring? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.