1908 SK Sturm Graz - Feyenoord

11-2

Bij JEX organiseren we regelmatig events voor onze relaties, om ze beter kennis te laten maken met JEX, onze oplossingen en onze visie. Eén van deze events is het terugkomende 1908-event. Hier kunnen onze relaties zowel informatie opdoen over JEX en haar software, als een Feyenoord wedstrijd kijken in de bioscoopzaal van het exclusieve Trainingscomplex 1908. Na de aftrap van Feyenoord tegen Lazio op 8 september, mochten wij 27 oktober voor de tweede keer dit seizoen onze relaties meenemen naar 1908.

Hoe zo'n avond eruit ziet? Kijk zelf maar:

Ontvangst Boardroom

De presentatie over JEX is altijd onder het genot van een hapje en een drankje.

12-1

3

Kuip Rondleiding

Een kijkje in de kleedkamers, een wandeling door de spelerstunnel, een foto in een lege Kuip en gesprekken in de perskamer.

2-1 1
2-1 1

Vervoer met klasse naar Trainingscomplex 1908 in de officiële spelersbus. 8

Bioscoopzaal 1908

Waar Feyenoord zelf normaal wedstrijden terugkijkt voor trainingsdoeleinden, bekijken wij hier de uitwedstrijden van de Europa League.

12-1

Voorbeschouwing

Voormalig hoofdtrainers van Excelsior, Mario Been en John Metgod, gaan met Excelsior Foundation directeur Frank Vijg in gesprek over persoonlijke voetbalervaringen, hun eigen (voetbal)verleden en delen hun visie op de wedstrijd van die avond.

12

Wedstrijd poule

Elk 1908-event gaat er een gelukkige poule-winnaar naar huis met een gesigneerd JEX-trainingsshirt.

2-1 1
false