Rectangle 44

WIN EEN TRIP NAAR DE GP VAN ITALIË

BE THE BEST
BEAT THE REST

‘The Temple of Speed’. In het magische Monza is het tijdens de Grand Prix van Italië fast, faster, fastest. Is jouw uitzendbureau de snelste? Dan WIN jij een geheel verzorgd raceweekend naar de PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2023.

BATTLE OF THE BRANCHE

IS JOUW UITZENDBUREAU DE SNELSTE VAN NEDERLAND?


Een unieke experience om eer en prijzen. Ben je de beste in je baan of de beste op de baan? Ga met JEX de uitdaging aan en strijd tegen andere uitzendbureaus in Nederland.


Bij JEX geloven we in ambitie, durven we groot te dromen en houden we van snelheid. Als je iets wilt, dan kan het. Go for it! En als het niet helemaal zelfstandig lukt? Dan zijn wij er om talent te pushen hun doelen te behalen. Met deze 'we empower growth' gedachte zijn we sinds dit seizoen de trotste hoofdpartner van Formule 2-coureur Richard Verschoor.

WAT WE GAAN DOEN

Dit partnership, onze passie voor racen en talent, in combinatie met het competitieve element van de sport, brengen we samen in een unieke racing experience: de ‘Battle of the Branche’.


De racing experience begint met een online test om je te kwalificeren voor drie wedstrijd rondes. In die rondes stappen we in race simulatoren, in karts, in Porches, om vervolgens de drie winnaars mee te nemen naar een geheel verzorgd raceweekend naar de GP van Italië.

ZO KAN JIJ WINNEN

1
SCHRIJF JE IN

Vul je gegevens in en claim jouw plek op de startgrid. Ontvang je bevestiging per mail.

2
VOLTOOI DE TEST

Na bevestiging ontvang je op 2 juni een link met toegang tot een online test. Twintig vragen om te checken of jij het in je hebt de beste en snelste te zijn.

3
OVERLEEF 3 KWALIFICATIERONDES

Test succesvol voltooid? Versla je tegenstanders in drie unieke racerondes en win een trip naar de GP van Italië.

DE TEST

HEB JIJ HET IN JE DE SNELSTE TE ZIJN?

Jij wilt mee naar de Italiaanse GP? Dat kan! In deze unieke 'Battle of the Branche' ga je de strijd aan met andere uitzendbureaus in Nederland. Na de inschrijving en bevestiging ontvang je per mail een link met toegang tot een online test, de 'Vrije Training' van deze battle. De test staat voor één week open en is beschikbaar van 2 tot 9 juni.

1

De test kan slechts één keer gedaan worden op een voor jou geschikt moment tussen 2 en 9 juni.

20

De test bestaat uit twintig vragen over de thema's F1, F2, uitzendbranche en Monza.

150

De test kent 150 winnaars. Correctheid in combinatie met snelheid is key.

KWALIFICATIERONDES

1
FORMULE-SIM

In professionele race simulatoren telt maar één ding: met de snelste rondetijd over de finish komen. De 50 beste uitzendbureaus gaan naar Q2!

2
CPB-KARTING

Het asfalt in Berghem ademt snelheid. Verdeeld over twee dagen is het in karts een race tegen de klok. De 10 beste uitzendbureaus gaan naar Q3!

3
PORSCHE RACE

Spa-Francorchamps, België. De grote finale in Porsches. Voor de teams op het podium is een raceweekend een feit. De 3 beste uitzendbureaus gaan naar Italië.

DE HOOFDPRIJS RACEWEEKEND GP ITALIË

Op zondag 3 september is de grote prijs van Italië. De drie beste uitzendbureaus tijdens de Porsche Race op Spa-Francorchamps gaan mee op een weekend vol snelheid. Naast de kwalificatie en race van de F1, kijken we als kers op de taart naar ons talent Richard Verschoor in de F2. Twee keer het Wilhelmus in Monza? Dit is wat jij wint:

VLUCHT

Amsterdam - Milaan
Heenvlucht: zaterdagochtend
Terugvlucht: maandagochtend

TICKETS

2 + 3 september
02/09:  F1 kwalificatie +  F2 sprintrace
03/09:  F1 Race + F2 Feature Race

HOTEL

Twee overnachtingen
Inclusief diner op zondagavond

DE WEG NAAR ITALIË

VAN PIT NAAR GRID

De Formule 1 is een sport van details, snelheid, spektakel. Deze unieke F1-JEXPERIENCE vinkt deze boxen dan ook allemaal af. Op basis van het gehanteerde kwalificatiesysteem uit de racerij, heb jij zelf het stuur in handen of je in september aanwezig bent bij de GP in Italie.

f2-picture3
 • 1. COMPLETE THE TEST

  Inschrijving? Check! Alle 500 uitzendbureaus krijgen een online test bestaande uit twintig vragen. De beste en snelste 150 gaan door naar de volgende ronde.

  person icon

  500 UITZENDBUREAUS

 • 2. FORMEER EEN TEAM

  In deze strijd neem je het samen met één teamgenoot op tegen andere uitzendbureaus. Kies je snelste collega en win samen een trip naar Italië. De startgrid heeft plek voor 150 teams.

  person icon

  150 UITZENDBUREAUS

 • 3. SIMULATOR RACEN

  Kwalificatieronde 1. JEX' nieuwe HQ wordt een week lang omgetoverd tot een virtueel circuit. De 50 beste raceteams (o.b.v. rondetijden) plaatsen zich voor de tweede kwalificatieronde.

  person icon

  150 UITZENDBUREAUS

 • 4. KARTEN IN BERGHEM

  Kwalificatieronde 2. Op het Circuit Park Berghem nemen de beste 100 coureurs het met 80 km/u in heats tegen elkaar op. Verspreid over twee dagen plaatsen de tien beste teams zich voor de finale.

  person icon

  50 UITZENDBUREAUS

 • 5. PORSCHE RIJDEN SPA

  Kwalificatieronde 3. Met een Duitse bolide over Belgisch asfalt. Op het langste circuit van de racekalender, Spa-Francorchamps (7,004 km) race je in een 911 tegen de klok.

  person icon

  10 UITZENDBUREAUS

 • 6. RACEWEEKEND ITALIË

  De drie snelste teams op het circuit van Spa-Francorchamps gaan naar Monza. De plek op het podium bepaalt het aantal tickets voor het raceweekend.

  person icon

  3 UITZENDBUREAUS

JEX RACEKALENDER

RONDE 1

08 MEI - 01 JUN

REGISTRATIE

Inschrijvingsperiode deelname. Bemachtig 1 van de 500 racestoeltjes voor de Pre-Season-Testing.

location icon

Online

RONDE 2

02-09 JUN

TEST

Racen is testen, testen en nog eens testen. Tests are key in racing. Doorsta jij de test? 150 uitzendbureaus racen door naar Q1.

location icon

Online

RONDE 3

19-30 JUN

KWALIFICATIE #1

Oefening baart kunst. Coureurs maken heel wat uren op de SIM. De beste 50 tijden kwalificeren zich voor Q2.

location icon

JEX HQ, Rotterdam

RONDE 4

12-13 JUL

KWALIFICATIE #2

Hard tegen hard. Kart tegen kart. Op het karting circuit in Berghem plaatsen de snelste heats zich voor Q3.

location icon

Circuit Park Berghem

RONDE 5

09 AUG

KWALIFICATIE #3

De beste uitzendbureaus nemen het in de finale in een Porsche 911 tegen elkaar op. De snelste gaan naar Italië!

location icon

Spa-Francorchamps

RONDE 6

01-03 SEP

RACEWEEKEND ITALIË

‘The Temple of Speed’. In het magische Monza is het tijdens de Grand Prix van Italië fast, faster, fastest.

location icon

Autodromo Nazionale Monza