Official Training Partner Feyenoord Rotterdam

Feyenoord heeft voor het eerst in de geschiedenis een Official Training Partner. Dat zijn wij, JEX.nl.
Meer over dit mooie partnership lees je op deze pagina.

Logos header
pijl-beneden

Samenwerking Feyenoord - JEX.nl

Dat wij als JEX trots op dit partnership zijn, dat is zeker. In het nieuwe partnership tussen Feyenoord en JEX.nl nemen wij de rol in van Official Training Partner. JEX komt daarmee op de volledige trainingslijn van Feyenoord te staan en is niet meer weg te slaan uit het gedachteveld rondom Feyenoord.

Het is niet alleen voor het eerst in de geschiedenis van Feyenoord, maar ook in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal dat er naast de Hoofd Partner een Training Partner wordt aangesloten. Om de ambities van Feyenoord te verwezenlijken is Feyenoord op zoek gegaan naar nieuwe kansen in de markt. In overleg met Hoofd Partner Europarcs is er gekozen om de trainingslijn af te splitsen van het Hoofd Partnership en daar een nieuwe partner aan te verbinden.

Het moment dat Feyenoord ons benaderde voor de mogelijkheid rondom dit Partnership waren wij direct verkocht. Waar training staat voor groeien, innoveren en ontwikkelen, is dat exact waar wij als JEX voor staan. Het feit dat Feyenoord durft te investeren in een ultramodern trainingscomplex gaf ons daarin de doorslag. In de kern doen wij hetzelfde. De meest moderne softwareoplossingen bouwen voor onze klanten en leveranciers in de arbeidsmarkt.

Het gevoel van ons partnership zelf voelen? Koop het nieuwe Feyenoord – JEX trainingshirt in de webshop. In onderstaande video presenteren wij met trots het shirt!

 

HubSpot Video

Over JEX.nl

JEX.nl levert software voor de uitzendbranche. Inhuren, verhuren en beheren van personeel was nooit zo eenvoudig. Door dagelijks verder te ontwikkelen lopen wij niet alleen voorop in de markt, maar blijven we ook stevig vooroplopen. Het Training Partnership met Feyenoord sluit hier dus naadloos op aan.

We geven hieronder twee korte overzichten die de voordelen van onze systemen visueel maken. Wil je meer weten over wat wij doen? Ga dan naar JEX.nl en boek een demo.

Voordelen inleners

Via JEX.nl is het mogelijk om de inhuur te centreren en de vraag naar personeel te vervullen. Bedrijven werken samen met vaste leveranciers of ontvangen al het aanbod uit de markt. De voordelen voor jouw bedrijf:

  • Al jouw aanvragen en flexkrachten in een overzicht;
  • Overzichtelijk samenwerken met jouw vaste leveranciers;
  • Alle analytics samengevoegd en inzicht in alle processen;
  • Facturen gebundeld ontvangen of los per leverancier;
  • Gratis gebruik van onze software. Betaal alleen per transactie. 

Boek een demo

Voordelen uitzendorganisaties en arbeidsbemiddelaars

Efficiënt samenwerken met al je vaste klanten en kom in contact met nieuwe relaties via de salesomgeving. Het is allemaal mogelijk via JEX.nl. De voordelen voor jouw onderneming:

  • Gratis CRM-systeem;
  • Personeel aanbieden en beheren met één druk op de knop;
  • Vind nieuwe klanten in de salesomgeving van JEX, JEX voegt actief nieuwe klanten met aanvragen toe aan deze omgeving;
  • Mogelijkheid tot directe betaling van je factuur;
  • Gratis gebruik van onze software. Betaal alleen per transactie, 0 tot 2% per factuur.
Boek een demo

Persbericht 

JEX is eerste Official Training Partner van Feyenoord

Voor het eerst in het bestaan van de club heeft Feyenoord een Official Training Partner aan zich weten te binden. Het Rotterdamse softwarebedrijf JEX staat vanaf het nieuwe seizoen op alle Adidas-trainingskleding die door de spelers en staf van zowel Feyenoord 1 als de elftallen van Feyenoord Academy zal worden gedragen. Met de presentatie van de nieuwe partner wordt direct het nieuwe trainingsshirt onthuld dat de Feyenoord-spelers maandag tijdens de eerste training zullen dragen.

tb210615_TOM5839

#WorkAsOne