Op zoek naar personeel?

Zoek je als opdrachtgever nieuw personeel? Met het platform van JEX Works vul je jouw openstaande vacatures efficiënt en snel in. JEX Works heeft de grootste database van aangesloten uitzendbureaus. Hierdoor heb je direct toegang tot al het beschikbare personeel van alle aangesloten uitzendbureaus. Ook snel jouw openstaande vacatures invullen? Plan een demo in en probeer het platform van JEX Works zelf. 

 

Direct personeel vinden

Uitzendbureaus havenpersoneel

Havenpersoneel vinden kan momenteel erg lastig zijn. Er zijn veel openstaande vacatures, maar er lijkt niet genoeg personeel beschikbaar te zijn. Dit komt onder andere door de huidige krapte op de arbeidsmarkt. Een andere reden is dat havenpersoneel vaak gecertificeerd moet zijn om hun werkzaamheden uit te voeren.

De Nederlandse havens zijn al sinds jaar en dag wereldwijd bekend. Ook vandaag de dag  spelen de Nederlandse havens nog steeds een grote rol in de logistieke keten. Veel producten die hun oorsprong vinden in andere continenten komen Europa in door de Nederlandse havens. En wie denkt dat alleen Rotterdam hier een rol van betekenis in speelt, heeft het mis: De havens van Amsterdam en Vlissingen krijgen het ook steeds drukker.

Het is economisch dus van groot belang dat de Nederlandse havens door blijven draaien. Maar dit is momenteel niet vanzelfsprekend door het tekort aan geschikt havenpersoneel. Er zijn meerdere uitzendbureaus die zich specialiseren in het uitzenden van havenpersoneel, maar ook deze hebben ook slechts een beperkt aantal beschikbare mensen.

JEX Works werkt samen met meerdere aanbieders van havenpersoneel. Hierdoor heb je direct inzicht in het aanbod van meerdere uitzendbureaus. Zo vind je niet alleen sneller, maar ook efficiënter geschikt havenpersoneel.

Uitzendbureaus technisch personeel

Dat er een tekort aan technisch personeel is hoeven we vast niet meer uit te leggen. Uitzendbureaus die technisch personeel bieden, hebben het enorm druk met de vele aanvragen die ze krijgen. Het vinden van geschikt technisch personeel is daarom momenteel vrij lastig. Maar hoe kan dat nou eigenlijk?

Er zijn meerdere redenen voor het tekort aan geschikt technisch personeel. Allereerst zijn er simpelweg te weinig mensen die de juiste opleiding en ervaring hebben. Technische functies zijn vaak alleen in te vullen met personeel wat beschikt over exact de juiste kennis. Als dit niet het geval is, wordt het al lastiger om de functie in te vullen. Ook kiezen steeds minder mensen voor een technische carrière. Hierdoor lijkt het erop dat het probleem rondom het vinden van technisch personeel niet op korte termijn opgelost wordt.

Ondertussen blijft de vraag naar technisch personeel stijgen. Een belangrijke reden hiervan is de energietransitie. Veel huishoudens schakelen over op onder andere zonnepanelen en warmtepompen, welke geïnstalleerd moeten worden door experts in de techniek. Door het tekort aan technisch personeel gebeurt dit echter veel minder en veel minder snel. Het tekort is zelfs zo groot, dat de overheid vreest de gestelde klimaatdoelen hierdoor niet meer te halen.

Het vinden van geschikt technisch personeel kan dus erg lastig zijn. Gelukkig zijn er meerdere uitzendbureaus hierin gespecialiseerd. Toch kampen zij met tekorten waardoor ook uitzendbureaus moeite hebben met het invullen van vacatures. Wanneer je ervoor kiest om technische vacatures in te vullen met het platform van JEX Works, werk je direct samen met de grootste database aan technische uitzendbureaus. Zo zie je direct of één van deze uitzendbureaus jouw openstaande vacature in kan vullen.

Uitzendbureaus facilitair medewerkers

Ieder bedrijf heeft ze keihard nodig: facilitair medewerkers. Of het nou voor voorraadbeheer, catering of de schoonmaak is. Er is geen enkel bedrijf wat zonder facilitair medewerkers kan.

De arbeidsmarkt is momenteel erg krap en op het gebied van facilitair medewerkers is dit helaas niet anders. Dit zorgt ervoor dat het vinden van facilitair personeel ook steeds lastiger wordt. Er zijn verschillende uitzendbureaus die zich specialiseren in het uitzenden van facilitair personeel. Toch blijft het lastig om precies die ene medewerker te vinden die binnen jouw functieomschrijving en organisatie past.

Gelukkig is er het platform van JEX Works, waar de databases van al die uitzendbureaus gekoppeld worden en je direct inzicht krijgt in beschikbaar facilitair personeel.

Uitzendbureaus-haven-technisch-facilitair-personeel

JEX Works, de marktplaats voor de uitzendbranche

Via het platform van JEX Works werk je direct samen met honderden aangesloten uitzendbureaus. Hierdoor vul je jouw openstaande vacatures gemakkelijk en snel in.

Zelf het gemak van JEX Works ervaren? Plan snel een demo in

 

Vind direct personeel

Inhuren, verhuren en beheren van personeel was nog nooit zo makkelijk. Zoek jij nieuw personeel of heb je beschikbaar personeel? JEX Works brengt vraag en aanbod samen.

Uitzendbureaus-haven-technisch-facilitair-personeel