Jouw persoonlijke
Managed Service Provider

Nog makkelijker gebruik maken van JEX Works? Haal het maximale uit ons platform met JEX MSP of TTA: dé professionele en gespecialiseerde hulp in het inhuur- en beheerproces van uitzendkrachten die jij nodig hebt.

Onze partners

flex-baas
work-staff-2
v-v-careers
flexforces-2
5-flex
4u-group
flex-baas
work-staff-2
v-v-careers
flexforces-2
5-flex
4u-group
flex-baas
work-staff-2
v-v-careers
flexforces-2
5-flex
4u-group
flex-baas
work-staff-2
v-v-careers
flexforces-2
5-flex
4u-group

Waarom JEX MSP?

Onze voordelen

Eenvoudig inhuren en beheren

De overzichtelijke JEX Works software, mét de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt.

Bespaar tijd

Onze Customer Success Managers zijn gespecialiseerd in de processen die horen bij het inhuren en beheren van personeel. Dit bespaart jou een hoop zorgen en tijd.

Werk met honderden intermediairs

Op het JEX Works platform heb je de keuze uit honderden intermediairs. Jouw persoonlijke Customer Success Manager helpt jou aan de beste partners.

Jij bepaalt

Werk je liever alleen met jouw eigen voorkeursintermediair of met al het aanbod uit de markt? Jij bepaalt en onze Customer Success Manager helpt je op weg.

Hoe werkt JEX MSP?

Managed Service Provider

De Customer Success Manager ondersteunt jou in de werving, selectie en het beheer van tijdelijk personeel. Personeelsaanvragen, contact met intermediairs, administratieve afhandelingen en budgetbewaking worden gemanaged en gemonitord.

MSP

Werken met honderden intermediairs

Net als via onze standaardoplossing JEX Works, waarin je volledig zelfstandig inhuurt en beheert, werk je met JEX MSP eenvoudig met honderden intermediairs. Zo heb je als opdrachtgever altijd het maximaal beschikbare aanbod. Je Customer Success Manager helpt je bij het hele proces.

Demo plannen
intermediars
Wat is JEX TTA?

Total Talent Acquisition

Ook support nodig voor werving, selectie en beheer van vast personeel? Kies voor JEX TTA: Total Talent Acquisition. Naast ondersteuning bij het werven van tijdelijk personeel, krijg je persoonlijke hulp bij het vinden van vast personeel. We nemen het volledige recruitmentproces van je over, maken een werken-bij pagina, voeren A/B testen op jouw vacatures uit en ontwikkelen complete recruitment campagnes voor je. 

 

MSPR-1

Ontdek meer

JEX is dé one-stop-shop voor de arbeidsmarkt. We bieden je de totaaloplossing die je nodig hebt. Ontdek hier welke producten en diensten jouw werk nóg makkelijker kunnen maken.

Inhuren, verhuren en beheren van personeel was nog nooit zo makkelijk. Zoek je nieuw personeel voor je openstaande vacature of heb je als intermediair personeel beschikbaar? JEX Works brengt vraag en aanbod samen.
De kracht van JEX Works ervaren, maar dan met meer persoonlijke ondersteuning? Haal het maximale uit ons platform met JEX MSP: dé professionele hulp bij het inhuur- en beheerproces van uitzendkrachten die opdrachtgevers nodig hebben.
De kleine details kunnen cruciaal zijn in het verkoopproces. JEX Sales is jouw redding: een compleet klantbeheersysteem waarin jij als intermediair of opdrachtgever je klantrelaties kunt monitoren. Hierdoor optimaliseer je de groei, efficiëntie en succes van je bedrijf.
JEX Planning is dé oplossing voor het plannen en accorderen van gewerkte uren van uitzendkrachten. De uitzendkracht vult zijn of haar daadwerkelijk gewerkte uren in. Jij als intermediair of opdrachtgever kan zo snel en overzichtelijk de uren goedkeuren.
Is personeels- en salarisadministratie niet jouw grootste hobby? JEX Payroll is speciaal ontworpen om deze zaken zo eenvoudig mogelijk te maken. Alle mutaties worden efficiënt en nauwkeurig verwerkt, zodat jij kloppende salarisruns kan draaien.
JEX Hire verzekert jou als intermediair of opdrachtgever van een soepel wervingsproces. Deze ATS-oplossing begeleidt sollicitanten tijdig, effectief en snel door het sollicitatieproces. Daarnaast heb jij inzicht in alle relevante data van de sollicitanten binnen jouw werving.
JEX Employee is een Employee Self Service (ESS) oplossing: jouw medewerkers kunnen hiermee zelf loonstroken inzien, verlof aanvragen, uren inplannen en de registratie van verzuim regelen.
Ben jij op zoek naar personeel? JEX Recruitment biedt de oplossing. Door de koppelingen aan externe wervingskanalen en jouw eigen persoonlijke werkenbij-website vergroot je jouw instroom en zichtbaarheid.
Een goed georganiseerde backoffice is essentieel voor het succes van elk uitzendbureau. JEX Backoffice biedt de oplossing en wordt jouw persoonlijke backoffice partner. Jij focust op waar je goed in bent, wij regelen de rest.
Met JEX Company Payroll kan je jouw payrolling volledig uitbesteden. JEX neemt het volledige juridisch werkgeverschap over, inclusief de bijbehorende risico’s. Daarnaast adviseren we jou, als partner, om de juiste stappen te nemen.
Heb jij als freelancer vaak last van lange betaaltermijnen of uitblijvende betalingen van je klanten? Dat is met JEX Freelance Factoring verleden tijd. Wij nemen het volledige risico en beheer van jouw facturen over en betalen jou binnen 48 uur uit.
Factureren kan voor jou als zzp’er een lastige en tijdrovende klus zijn. JEX Billing verzorgt geautomatiseerde facturatie, direct na het accorderen van de uren. De uren worden snel en eenvoudig ingeschoten in jouw boekhoudsysteem.
Met JEXchange maak je kennis met diverse, vaak Nederlandse, bedrijven die pre-seed geld op willen halen voor zij met grote investeerders in zee gaan. Dit is voor jou als investeerder een mooi moment om in te stappen.
Bied jouw werknemers de kans om goede doelen te steunen, rechtstreeks vanaf hun loonstrook, mét belastingvoordeel. Op die manier dragen jij en je personeel bij aan een duurzame, sociale en eerlijke wereld.

Onze resources

Meer weten over JEX MSP? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.