Samen scoren met de FBC

Daar waar Feyenoord ons verbroedert, zit het verbinden bij ons in het DNA. De energie van een kolkende Kuip is ook binnen JEX voelbaar. Door uniek te zijn en met lef op het doel af te gaan, is scoren wat we allemaal willen. Maar dat de doelen niet alleen op het veld staan, wil niet zeggen dat we jou niet kunnen laten scoren.

Naar de actie
Direct contact

Fey025 Team Jex X Feyenoord V6-1

FBC-SUC6 ACTIE

Het werven, selecteren en beheren van flexibel- en vast personeel is een behoorlijke uitdaging. Zeker als het niet je dagelijkse business is. Een moeizaam en langdurig recruitmentproces kan soms aanvoelen als een verliespartij. Maar, de gezamenlijke liefde voor de club in combinatie met onze expertise van software en services binnen de arbeidsmarkt helpen jou aan personeel en focus.

  • Nick-Rick
  • man-drinking-coffee.jpg
  • 1908
  • Pic

Wat houdt de actie in?

Alle FBC-leden profiteren 6 maanden lang gratis van de volledige support of gespecialiseerde ondersteuning bij de werving, selectie en het beheer van vast- en/of flexibel personeel. Doordat wij je voorzien van advies binnen het recruitmentproces, bespaar jij een hoop tijd en zorgen. Wat is er mooier dan onbezorgd voetbal kijken? Samen winnen!

Een gejuich uit duizend kelen: de voordelen

Aan de top komen, is makkelijker dan er blijven. En vacatures uitzetten, eenvoudiger dan ze invullen. Op het JEX Works platform komen deze twee behoeftes samen. Door onze software en services 6 maanden gratis aan te bieden laten we alle FBC-leden profiteren van het uit handen geven of de hulp bij het vinden van vast- en flexibel personeel. Het grootste voordeel? Snel en eenvoudig je vacatures invullen.

JEX Works, TTA, MSP

Het platform (JEX Works) is een slimme softwareoplossing voor het inhuren, verhuren en beheren van personeel. Binnen het platform komen vraag en aanbod van personeel samen. Vacatures zet je eenvoudig online en worden door een Customer Success Manager gekoppeld aan kandidaten van aanbiedende intermediairs.

Om het maximale uit het platform te halen, bieden we twee aanvullende services:

TTA (Total Talent Acquisition)

We nemen het volledige recruitmentproces van vast- en flexibel personeel voor je uit handen. Naast de werving, selectie en het beheer, maken wij een werken-bij pagina, voeren A/B tests uit op jouw vacatures en ontwikkelen complete recruitmentcampagnes.

Macbook-software-1

MSP (Managed Service Provider)

Binnen het proces van werving, selectie en het beheer van flexibel personeel krijg je persoonlijke ondersteuning van een Customer Success Manager. Personeelsaanvragen, contact met intermediairs, administratieve afhandelingen en budgetbewaking worden gemanaged en gemonitord.

JEX TTA JEX MSP

Scoor die niet te missen kans!

Vul snel je gegevens in zodat Rick contact met je kan opnemen.

Rick Schuitert