Bedrijven

Personeel inhuren en beheren op één plek

Schakel direct met meer dan 100 leveranciers

Heb je op dit moment veel openstaande vacatures en kost het je veel tijd om geschikt personeel te vinden? JEX.nl lost dit probleem direct voor je op. JEX.nl is voor bedrijven hét platform om snel te schakelen met meer dan 100 uitzendbureaus door heel Nederland. Openstaande vacatures worden vanaf nu snel en eenvoudig ingevuld. Verspil geen extra tijd en energie meer met de werving en selectie van (tijdelijk) personeel. Met slechts een paar klikken zien alle aangesloten leveranciers jouw vacatures. Werk je liever alleen met jouw vaste leveranciers? Dan stel je eenvoudig in dat alleen zij de vacature kunnen zien.

Gebundelde factuur

Als bedrijf heb je de keuze om wekelijks of maandelijks een factuur te ontvangen. Dit kan los per leverancier of gebundeld op één factuur. Scheelt jou weer een hoop administratie.

Direct aan de slag

 

Plan een demo en registreer jouw bedrijf. Vervul jouw vacatures en beheer vandaag nog al jouw uitzendkrachten op één plek. Werk alleen gecontroleerde leveranciers, zowel regionaal als nationaal.


Laat je vacature in één keer zien aan 100+ leveranciers

Interactief relatie- en personeelsoverzicht

Ontvang gebundelde facturen

Kosteloos gebruik van het platform


JEX Klanten website barth
JEX Klanten website beercoo
JEX Klanten website Cegelerc
JEX Klanten website CSU
JEX Klanten website MATRANS
JEX Klanten website ZEGRO

Jouw voordelen als bedrijf

Via JEX.nl centreer je de inhuur en vervul je de vraag naar personeel. Als bedrijf werk je samen met jouw vaste leveranciers of kies ervoor om jouw vacatures aan meer dan 100 uitzendbureaus te laten zien.

 • Gratis interactief relatieoverzicht
 • Personeel inhuren en beheren in één omgeving
 • Overzichtelijk samenwerken met jouw vaste leveranciers
 • Facturen gebundeld ontvangen of los per leverancier
 • Gratis gebruik van het platform. Betaal alleen per transactie

Ga direct kosteloos aan de slag

Hoe werkt het?

 1. Plan een demo in bij één van onze software consultants
 2. Stel je profiel in en voeg jouw vacatures toe
 3. Stel per vacature in wie deze mag zien, de hele markt of alleen voorkeursleveranciers
 4. Onderhandel met jouw klanten over bijvoorbeeld het tarief van de voorgestelde kandidaat
 5. Akkoord op de kandidaat? Dan wordt de overeenkomst getekend
 6. Beheer jouw vacatures en relaties op één plek. Gebruik kosteloos het platform. Voeg belangrijke zaken per kandidaat of relatie toe in notities en documenten.

Klaar om vacatures te vullen? Plan een demo

Wil je meer weten over de software van JEX.nl en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan hier een demo met één van onze Software Consultants. Nadat zij persoonlijk langs zijn geweest kun je direct aan de slag op het platform.

Tijdens de demo leggen we precies uit hoe het platform werkt. We kijken welke behoeften jullie hebben als bedrijf en zorgen dat alle vragen zijn beantwoord. Tevreden? Dan beginnen we direct met de onboarding. Zo kunnen jullie meteen starten met het vullen van de openstaande vacatures.


Wat andere bedrijven van JEX.nl vinden

“De arbeidskrapte in combinatie met de groeiende druk op schoonmakers in de zorg, maakt dat we op een andere manier moeten denken en nieuwe samenwerkingen moeten zoeken. De connectie die JEX maakt tussen branches die tijdelijk moeten afschalen en branches die juist moeten opschalen, is hierbij absoluut een uitkomst voor CSU.” District manager - CSU

Werk samen met jouw eigen voorkeursleveranciers

Via JEX.nl is het mogelijk om enkel samen te werken met jullie vaste leveranciers van personeel. Merk een relatie aan als voorkeursleverancier. Hierdoor is het mogelijk om vacatures alleen onder de aandacht te brengen bij jullie vaste leverancier of een partij waarmee contracten zijn gesloten. De rest van de aangesloten uitzendbureaus op JEX.nl kunnen de vacature niet inzien. Wil je de vacature later toch openzetten voor de hele markt? Dan kun je de selectie op elk moment aanpassen.

 

Meer informatie

Bezoekadres
Honingerdijk 70-80
3062 NW Rotterdam

Nederland

 

Telefoonnummer
010 300 7869

 

E-mail
info@jex.nl